Online forhandler af all grain kit og ølgær i den bedste kvalitet

JMBryg ApS er leveringsdygtige inden for alle typer professionelt ølbrygningsudstyr, inklusiv bl.a. all grain kit, ølgær og meget mere. Butikken drives af dygtige folk, der ved en masse om emnet, og derfor altid kan bidrage med gode råd og vejledning, hvis man er i tvivl om et eller andet. Samtidig er butikken sat nydeligt og overskueligt op, så man med lethed finder frem til den type produkter som har interesse. Læs mere herunder.

 
JMBryg ApS

All grain kit 

JMBryg ApS leverer alt hvad man har brug for, hvis man gerne vil i gang med at brygge sit eget øl derhjemme. Det gælder også inden for all grain kit, hvor man finder et godt udvalg klar til levering. Et all grain kit er den perfekte måde at komme godt fra start med ølbrygning derhjemme. Der er samtidig flere typer all grain kit man kan vælge imellem. Derfor kan man næste gang vælge et nyt, hvis det første man prøver af ikke helt ramme den smag man er ude efter. Kataloget med all grain kit tæller lige nu bl.a. Belgisk Tripel lak, IPA, Belgisk Blond samt flere andre varianter. Så der er virkelig nogen all grain kit at prøve af.

Spændende udvalg af ølgær 

Udover all grain kit finder du blandt andet også et spændende udvalg af ølgær i kataloget hos www.jmbryg.dk. Som med så mange andre af de ingredienser man anvender til ølbrygning, har den type ølgær man anvender relevans for hvordan det færdige produkt bliver. Har du spørgsmål vedrørende hvilken type ølgær du skal bruge - eller vedrørende all grain kit for den sags skyld - kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. De ved en masse om emnet, og vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde den rette slags ølgær til dit næste ølbrygnings projekt.

Kategorier