Nyd fisketuren med fiskestænger og probait fra Nytgrej.dk

Er du fiskeri-entusiast, eller hygger du dig blot ved at tage på en lille fisketur? Så kan du inde hos Nytgrej.dk finde et stort udvalg af fiskestænger, men også finde et stort udvalg af forskelligt fiskegrej såsom fiskehjul, endegrej, probait, beklædning og meget andet. Så kig ind forbi Nytgrej.dk og find det du står og mangler.

 

Vælg fiskestænger i den rette længde

Med et stort udvalg af fiskestænger så er der noget for enhver størrelse, smag og interesse. Det gør det samtidigt også nemmere at finde frem til, hvad der er den essentielle fiskestang for netop en selv. Fiskestænger kommer nemlig i mange former og størrelser i forhold til kastevægt og længde. Derfor er det godt at være bekendt med aktionen, kastevægten og længden i de forskellige fiskestænger. Er man ikke bekendt med dette, så kan en generel tommelfingerregel tages i brug, der gør valget af fiskestænger til kastefiskeri nemmere. Tommelfingerreglen går ud på, at man skal vælge fiskestænger, der er lige så lange, som man selv er lang, plus 20-40 cm oveni. Det vil sige, at man formodentligt vil ende med en fiskestang, der er mellem 7-9 fod, hvilket svarer til 210-270 cm. Hvorfor skal man vælge en fiskestang, der er så lang? Det skal man, da man dermed får nok kastelængde og samtidig en bedre præcision. Når det så kommer til flådfiskeri, så bør man vælge fiskestænger, der er lidt længere. Du kan se mere i det store udvalg af fiskestænger på: www.nytgrej.dk.

Tillok fiskene med probait og fang et væld af fisk

Når man har fundet sin essentielle fiskestang blandt de mange fiskestænger, så skal man have noget at lokke fiskene med. Det kan enten være endegrej, probait, bombarda eller noget andet. Især kan probait være et godt valg, da dette kan fungere som kunstig fiskemadding. Probait vil fjerne fiskenes syn af en fiskestang og dermed henlede dens instinkt på at se en lækker omgang madding. Men hvad man måske ikke tænker så meget over, når man snakker om madding, det er de forskellige smage i probait. Smagen i probait kan nemlig fås i forskellige varianter, hvor det eksempelvis kan være “banana” eller “cookie”, som er ret populære. Dertil er det også muligt at få probait i forskellige farver såsom blå, rød, hvid eller i blandede farver. Find probait på www.nytgrej.dk og test det af på din næste fisketur.

Nytgrej.dk

Kategorier