Mayflower Super Kid Silk og flerfarvet garn findes hos KreativGarn.dk

Ved nye strikke- og hækleprojekter er det selvfølgelig nødvendigt, at du finder garn, der matcher dine projekter. Du kan være helt sikker på at KreativGarn.dk er stedet for dig, der elsker garn i høj kvalitet og flotte farver. Du kan hos dem finde et væld af forskellige varianter, som bl.a. inkluderer det lækre og uimodståelige Mayflower Super Kid Silk og flot flerfarvet garn.

 

Brug Mayflower Super Kid Silk til toppe

Du kan altid være sikker på at KreativGarn.dk kan tilbyde det bedste Mayfloer Super Kid Silk garn, der er fantastisk at arbejde med. Køb Mayflower Super Kid Silk her, og få dig en garntype, der kun kan gøre dine projekter unikke og flotte. Selve garnet kommer fra mohair kid, og jo yngre det er, des blødere er håret. Mayflower Super Kid Silk er ideel at bruge til små strikkeprojekter, som bl.a. en top, et sjal eller en skulder varmer. Det er dog langtfra det eneste, du kan lave, når du arbejder med det fantastisk bløde garn. Garnet er en blanding af 76 % mohair og 24 % silke, hvilket giver den lækre blødhed. Du kan også altid blande Mayflower Super Kid Silk med en garntype som merino, der kun kan give et godt resultat, når du strikker eller hækler. Alt der er strikket i Mayflower Super Kid Silk vil være helt fantastisk at have på, og kan uden tvivl gøre både dig og andre utroligt glade. Find det rette Mayflower Super Kid Silk hos KreativGarn.dk.

Strik unikke trøjer med flerfarvet garn fra NORO

Er det vigtigt for dig, at du kan få flerfarvet garn i lækker kvalitet? Så bør du helt sikkert tage et kig på KreativGarn.dk, der netop har et bredt udvalg af flerfarvet garn. De kan tilbyde garn i utroligt flotte farver og høj kvalitet fra gode og anerkendte mærker. Det er bl.a. fra Hedgehog Fibres, Cowgirl Blues og NORO, der alle sætter stor fokus på kvalitet. Du kan finde flerfarvet garn, der er håndfarvet, hvilket lover helt unikke garn variationer, da de ikke vil se ens ud hver gang. Vælger du flerfarvet garn, kan du få helt unikke detaljer, uden du behøver at skifte garnet. Du kan finde flerfarvet garn i bomuld, blandingsgarn, mohair og silkegarn. Der vil kun være garn i topkvalitet, da KreativGarn.dk ved hvor vigtigt det er, at du kan arbejde med garn, der er rart at have mellem fingrene. For ikke at tale om slutresultatet, som selvfølgelig også skal være rar at have på, uanset om det er en trøje eller et par sokker.

KreativGarn.dk

Kategorier