Køb et Märklin startsæt eller modeltoge fra anerkendte mærker hos Hobbykæden

Hobbykæden er udbyder af en lang række forskelligt tilbehør til modeltoge, som findes i høj kvalitet. Der brede sortiment byder på Märklin starsæt, og en masse forskellige modeltoge, som findes til fornuftige priser.

Hobbykæden

Kom i gang med et Märklin startsæt

Hos Hobbykæden finder man et bredt udvalg af godt tilbehør til modeltoge. Der findes bl.a. Märklin startsæt, som er en god løsning til at starte modeltog samlingen på. Kom i gang med Märklin startsæt, som indeholder alle de nødvendige ting til en togbane eller lignende. Märklin startsættene kan bruges af enhver, som ønsker at samle på modeltoge og lave flotte togbaner dertil. Märklin statsættet indeholder et par forskellige togskinner, hvortil der medfølger en instruktionsvejledning, så man får god guidance til at sætte det hele sammen. Hvis man ønsker at afprøve mere efter man har brugt Märklin startsættet, kan der også købes forskellige udvidelsespakker, så man kan give samlingen lidt mere. Læs mere om de mange forskellige muligheder på hobbykaeden.dk.

Stort udvalg af modeltoge 

Der tilbydes hos Hobbykæden en masse forskellige modeltoge, som findes i den bedste kvalitet. Hobbykæden har solgt modeltog og tilbehør siden 2005, og er i dag Danmarks største forhandler af forskellige modeltoge og tilbehør til modeljernbaner. Modeltogene kan findes på siden eller i Hobbykædens fysiske butik i Nørresundby. Det kæmpe udvalg af modeltoge byder på toge såsom personvogne, lokomotiver, godsvogne og meget andet, så der kan findes noget til alle entusiaster. Der findes i det store sortiment alle de gode mærker indenfor modeltog tilbehør, såsom Märklin, Roco, Piko, Fleischmann og mange andre. Er man i tvivl om hvilke produkter man skal bruge for at komme i gang, tilbydes der altid god rådgivning i butikken eller på hobbykaeden.dk. Butikken har også eget værksted, hvor der testes og ombygges forskellige lokomotiver.
Besøg butikken eller hjemmesiden allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at samle på en masse forskellige modeltoge.

Kategorier