Hos tales finder du Harry Potter bøger og lydbøger i forskellige genre

Bøger kan være den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag, eller en stresset uge. Det er også derfor du finder et varieret sortiment hos www.tales.dk. De har alt en bogelsker må have, det gælder blandt andet Harry Potter bøger, samt et stort udvalg af lydbøger.

 
tales

Få alle Harry Potter bøger på dansk og engelsk

For enhver der elsker Harry Potter, er det selvfølgelig ideelt at have alle bøgerne. Derfor har tales også Harry Potter bøger, der kommer i flere forskellige varianter. Det er blandt andet muligt, at få Harry Potter bøger på engelsk, eller som en illustreret bog. For unge mennesker, der allerede har læst bøgerne på dansk, eller set dem på film, vil det være en god udfordring at læse Harry Potter bøger på engelsk. Der er altid noget der går tabt i oversættelser, og det er desuden en god måde at lære det engelske sprog bedre. Uanset hvilke typer Harry Potter bøger du er på udkig efter, kan du være sikker på at tales har noget i deres udvalg, blandt andet kan du købe et bokssæt, så alle bøgerne matcher.

Lyt til spændende lydbøger om krimi

En dag hvor du skal køre langt, eller være på farten hele tiden, så vil det være en god ide, at du har god underholdning. Lægger du vejen ind forbi tales, så kan du finde lydbøger, der vil give dig en rigtig god måde, at slippe væk fra de kedelige hverdagsopgaver. Lydbøger kan nemlig lyttes til, uanset hvad du laver. Er du ude at køre langt, smid en lydbog på. Er du ved at lægge tøj sammen, vælg en spændende lydbog, der gør opgaven mindre træls. Tales har et stort udvalg af forskellige lydbøger, der giver dig mulighed for at finde de helt rigtige. Gå på jagt i deres udvalg, og find lydbøger i alle genre, så du kan lytte til en historie der passer dig bedst.

Kategorier