Find Trixie produkter og andet skønt udstyr til din hund hos Hundeskyen

At passe, pleje og aktivere en hund kræver mange forskellige produkter–og din hund har selvfølgelig brug for det bedste. Hvis du forbereder dig på at få en lille pelsklump hjem og derfor har brug for det basale udstyr, eller du ønsker at forkæle din hund med lidt nyt legetøj, så har Hundeskyen alt, du drømmer om. I udvalget finder du bl.a. fantastiske produkter fra det tyske brand Trixie, der er med til at sikre din hunds trivsel.

 

Trixie har alt, din hund behøver

Uanset om du leder efter en ny hundetaske, en hundebamse eller noget helt tredje, finder du det i Trixie-kollektionen hos Hundeskyen. Siden grundlæggelsen i 1974 har Trixie hele tiden været i udvikling, hvilket har resulteret i et væld af udstyr til hunde, der er tilpasset dagens standarder.

Hos Hundeskyen finder du et stort produktudvalg fra Trixie, der rummer alt fra hundeskåle, tæpper, tyggeben, aktiveringslegetøj og meget mere, der naturligvis egner sig til en lang række hunderacer- og størrelser. 

Alle produkter har kvaliteten i højsædet. Din hunds behov er nemlig vigtigst, og derfor bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten til fordel for kreative idéer.

Sørg for god aktivering af din hund med Trixie-legetøj

Som hundeejer er det dit ansvar at aktivere din hund både fysisk og mentalt. Mangler du legetøj, der kan hjælpe med aktiveringen, har Trixie gode bud på, hvad du skal bruge. Her finder du nemlig et bredt sortiment af aktiveringslegetøj, hvor hunden skal bruge både hoved og snude. Aktiveringslegetøj er også velegnet, når hunden skal være alene hjemme og måske keder sig.

Oplever du, at din hund har tendens til at spise sin mad for hurtigt, kan en slikkeplade eller et snusetæppe være en god løsning. Her er maden sværere at få fat i, og derfor er hunden nødt til at sætte farten ned. Hunden bliver udfordret til at finde den bedste løsning til at få maden ud på, hvilket også sikrer god mental stimulering.

Udstyr til bilturene

Hvis du ofte tager din hund med på bilture, finder du hos Hundeskyen.dk alt, du skal bruge til at gøre køreturen mere behagelig for din firbenede ven. Måske er du på jagt efter et hundesæde til bil eller en hunderampe, der kan hjælpe en hvalp eller en gigtplaget hund med at komme op i bilen. Uanset om du og din hund tager på kortere eller længere ture, er produkterne fra Trixie og Hundeskyen ideelle.

dog-toy-play

Kategorier