Find Agrobs-foder og Lucerne-hesterfoder hos Pillemadsen

Har du behov for at finde godt og sundt hestefoder til hesten, så vil det være en god ide at lægge vejen ind forbi www.pillemadsen.dk. De har et udvalg af forskellige typer hestefoder, blandt andet har de Agrobs-foder og Lucerne-hestefoder, der begge er lavet med tanke på hesten ve og vel.

 
Pillemadsen

Undgå at hesten får mavesår med Lucerne-hestefoder

Hestens helbred er altid det vigtigste, og du bør derfor også være opmærksom på, hvad den skal have at spise. Hos Pillemadsen tilbyder de et udvalg af Lucerne-hestefoder, der har et højt indhold af fordøjelige fibre. Du er med sikkerhed selv specialist i, hvad din egen hest kan og ikke kan have. Dog er Lucerne-hestefoder praktisk, da de fordøjelige fibre, vil stimulere hestens tarmbevægelse. Lucerne-hestefoder er derfor indirekte med til, at der vil være mindre risiko, for at hesten vil få forstoppelse. Desuden vil din hests tyggetid forlænges med Lucerne-hestefoder, hvilket giver en bedre mæthedsfornemmelse. Da spytproduktion vil øges, er der også nedsat risiko for mavesår. Hvis din hest døjer med disse problemer, så vil Lucerne-hestefoder fra Pillemadsen være det rigtige valg for dig.

Køb det rette til både unge og gamle heste med Agrobs-foder

Er du på udkig efter et godt kosttilskud til din hest, så kan Pillemadsen også hjælpe der. De har et udvalg af Agrobs-foder, der kommer i forskellige variationer. Du kan forbedre din hests helbred, som dens muskler og tarmflora, ved at give det rette Agrobs-foder. De har Agrobs-foder til både gamle og unge heste. Det er der da der vil være en stor forskel på, hvilken type foder hesten skal have som føl, og som voksen. Din hest vil få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som den har brug for, med Agrobs-foder, og det er derfor også det helt rigtige valg. Det vil være med til at øge hestens livskvalitet. Du bør lægge vejen ind forbi Pillemadsen, hvis du er interesseret i at have Agrobs-foder til din hest.

 

Kategorier