En Silhouette Cameo samt diverse stof er blot en lille del af alle de ting udbudt hos Hobby Bien

Hos Hobby Bien kan du finde mange forskellige spændende slags hobbyartikler. Læs mere om stof til patchwork samt om den geniale Silhuette Cameo.

 

Hobby Bien logo

Den avancerede Silhouette Cameo

Hobby Bien sælger alt i hobbyredskaber, materialer og værktøjer. Du kan selvfølgelig finde et bredt udvalg af sakse til stof og papir, tænger, hobbyknive, skæreunderlag, synåle og alt den slags, men der er også mere avancerede værktøjer til salg i butikken. Har du hørt om en skæreplotter? Det er en elektronisk maskine ved navn Silhuette Cameo, som du kan slutte direkte til din computer med usb, og som kan skære lige hvad det skal være i papir. Du kan lave en detaljeret tegning i Indesign eller et andet program på din computer, og så kan du få din Silhuette Cameo til at skære det ud helt præcist i papiret, og det er jo helt genialt. Der er mange forskellige funktioner i den geniale maskine og mange spændende muligheder. På hjemmesiden kan du købe den nyeste Silhuette Cameo samt et bredt udvalg af forskelligt tilbehør og forskellige slags reservedele og ekstradele.

Stof til blandt andet patchwork

Elsker du at lave hobbyarbejde? Så er Hobby Bien drømmeland for dig, for her kan du finde alt det du skal bruge af værktøj, materialer og rådgivning. De ansatte ved en helt masse om hobbyarbejde og om de forskellige produkter til salg i butikken, så du kan altid spørge om hjælp, hvis der er noget, du er i tvivl om, for så kan de rådgive dig. Den fysiske butik ligger ved Aarhus i Tranbjerg, men du kan også kontakte dem på hjemmesiden www.hobbybien.dk, hvor alle produkterne også er til salg. Skal du fx bruge stof til patchwork, så er der et bredt udvalg af forskelligt spændende stof i butikken, hvor du også kan finde den bedste stofsaks, måleværktøj til stofarbejde, tråd, maskiner og alt, hvad du skal bruge til at arbejde med stof patchwork. Der er forskellige typer af stof til patchwork, og det er også det sjove ved det, for det er jo meningen at patchwork skal være en blanding af det hele.

Kategorier