Alt til strikning og hækling fra Petiteknit, Mayflower og andre anerkendte brands

Er du vild med at være kreativ og udfordre dig selv med forskellige projekter? Så kan Garnværkstedet være det helt rette sted for dig. Herinde byder de nemlig på et bredt udvalg af garn og tilbehør, så du kan starte et stikke- eller hækleprojekt op. Hjemmesiden byder blandt andet på Petiteknit og Mayflower, som du kan finde, når du klikker dig ind på www.garnvaerkstedet.dk.

 
Garnværkstedet

Petiteknit strikkeopskrifter til entusiasten - Garnværkstedet

Klikker du dig ind forbi deres hjemmeside, vil du hurtigt få øje på det store og gode udvalg, Garnværkstedet har at tilbyde. Herinde har de en stor passion for kreativitet, hvilket hurtigt vil kunne mærkes, når man kigger på hjemmesiden og deres udvalg. Her vil du kunne finde garn fra en bred vifte af gode mærker, der alle har deres høje kvalitet tilfælles. Desuden vil du også kunne finde et godt udvalg af strikkeopskrifter, som for eksempel Petiteknit. Her kan du være sikker på at finde de fineste opskrifter og med sikkerhed finde frem til en eller flere, du er vild med. Du kan finde alt fra cardigan opskrift til opskrifter på huer og kjoler. Find Petiteknit på www.garnvaerkstedet.dk.

Mayflower garn er specielt godt egnet til strømper!

Kunne du tænke dig at strikke dine egne strømper, og leder du efter en hjemmeside, hvor du kan finde frem til det helt rette garn til dette projekt? Så kan du af god grund klikke dig ind forbi Garnværkstedet, hvor de byder på et lækkert udvalg af garn, som fås fra et væld af lækre mærker, typer og farver. I deres katalog kan du for eksempel finde garn fra mærket Mayflower, hvor du er sikret god kvalitet på hele udvalget herfra. Blandt udvalget fra Mayflower finder du f.eks. strømpegarn i flere fine farver, hvor du har rig mulighed for at finde frem til det rette garn for dig. Strik dine egne strømper med strømpegarn fra Mayflower. Find udvalget på www.garnvaerkstedet.dk.

Kategorier