Alt i maskiner og redskaber til landmænd, såsom New Holland traktorer og Greentec redskaber

Hvis du er landmand, gartner eller noget helt tredje, så kan det have stor relevans for dig at have gode redskaber og maskiner inden for velkendte mærker såsom New Holland, Greentec, Kverneland, m.fl. Er du landmand, kan det have sine fordele med en New Holland traktor, New Holland høstmaskine eller andre New Holland landbrugsmaskiner grundet mærkets kvalitetsmaskiner. Er du gartner, kan det derimod have sine fordele med Greentec redskaber, som er effektive maskiner til vedligeholdelse af grønne områder. Du kan se mere om disse maskiner og redskaber på www.lyngfeldt.dk.

 

Anskaf dig en pålidelig New Holland traktor i god kvalitet hos Lyngfeldt

New Holland har siden slutningen af 1800-tallet udviklet og produceret landbrugsmaskiner til mange hårdtarbejdende landmænd verden over. Herunder gælder den velkendte New Holland traktor og New Holland mejetærsker. Siden firmaets start har New Hollands navn været lig med god kvalitet, innovation og pålidelige produkter. I dag er firmaet en af verdens største producenter af maskiner til mange forskellige brancher, herunder landbrugsbranchen. Især afspejles den gode kvalitet, innovationen og de pålidelige produkter i for eksempel en New Holland traktor. En New Holland traktor er en effektiv og god traktor, som kan komme igennem selv det hårdeste terræn og samtidig levere et godt resultatet ude i marken. Du kan få traktorer fra New Holland i mange afskygninger. Nogle, der er nye, og andre, som er brugte. Nogle store, andre små. Og mange flere. Det handler blot om, at du finder den traktor, som vil bibringe dig og dit landbrug størst mulig værdi. Hvis ikke du ved, hvilken traktor fra New Holland, som du har brug for eller skal vælge, så kan du altid få ekspertise i topklasse hos www.lyngfeldt.dk og blive ført gennem processen med kyndig hånd.

Greentec redskaber fra Lyngfeldt til vedligeholde grønne områder

Ligesom med valget af en New Holland traktor, så kan du også få ekspertise og rådgivning som gartner og landmand til at finde de rigtige Greentec redskaber. Redskaber fra Greentec er velkendte for at være kvalitetsprodukter, som vedligeholder og bevarer flotte, grønne områder. Du finder mange redskaber fra Greentec, som er kompatible med mange enheder, og derfor kan du finde kvalitetsprodukter lige fra sagleklippehoveder, slagleknuserhovede, hæksnittere, rotorknosere, grensave, fingergrenklippere til hegnsklippere, rotorklippere og slagleklippere. Hos Lyngfeldt er de autoriserede Greentec forhandlere og har derfor både et bredt sortiment af Greentec redskaber, og ikke mindst kan de tilbyde en bred ekspertise inden for rådgivning om Greentec redskaber. Derfor skal du som landmand eller gartner ikke holde dig tilbage med eventuelle spørgsmål eller interesse i mærket Greentec.

 

 

Lyngfeldt

Kategorier