Hedenhus forhandler aloe vera olie og økologisk koldpresset solsikkeolie

Leder du efter økologiske æteriske olier, så kan du være helt sikker på at Hedenhus har det, du skal bruge. De har nemlig et bredt udvalg af forskellige olier, som blandt andet aloe vera olie, der oftest anvendes i kropspleje produkter. Det er også stedet at finde økologisk koldpresset solsikkeolie, der kan anvendes til flere forskellige ting.

 

Lav læbepomade med aloe vera olie

Aloe vera har i utroligt mange år været anvendt i både kropsplejeprodukter, drikkevarer og kosmetiske produkter. Hedenhus’ aloe vera olie har et naturligt indhold af 95 % solsikkeolie og 5 % aloe vera koncentrat. Det er af levnedsmiddelkvalitet og kan derfor sagtens indtages. Typisk anvendes aloe vera olie til cremer, hårolier, læbepomader eller kropsolier m.m. Det er netop noget, som aloe vera olie er blevet brugt til igennem mange år. Typisk anvendes aloe vera olie som en bære- eller basisolie i kosmetik eller kropsplejerprodukter. Det er dog en olie, der sagtens kan anvendes for sig selv. Koncentratet kommer fra aloe vera planten, der stammer fra Sydafrika. Den har blade, der indvendigt har en form for gel, som er det, der anvendes i forskellige produkter. Er du interesseret i at lave enten kosmetik, sæbe eller anden kropspleje med aloe vera olie, så har hedenhus.dk flere opskrifter. 

Vælg økologisk koldpresset solsikkeolie

Foruden deres aloe vera olie, har du også mulighed for at finde økologisk koldpresset solsikkeolie. Bestiller du olien hos hedenhus.dk, kan du være garanteret hurtig levering. Økologisk koldpresset solsikkeolie er af levnedsmiddelkvalitet, hvilket betyder det kan indtages. De fleste kender nok til solsikkeolie som madlavningsolie. Dog kan økologisk koldpresset solsikkeolie bruge til utroligt meget andet som bl.a. sæber, cremer, hårolie og læbepomader m.m. Du kan også vælge at bruge økologisk koldpresset solsikkeolie til massageolie, der er med til at give en blødere hud. Derudover er du også helt sikker på, at der ikke vil være nogle kemiske stoffer, når du vælger deres solsikkeolie. De går meget op i økologi og bæredygtighed, og netop derfor er deres æteriske olier også økologiske. Uanset om du ønsker at bruge økologisk koldpresset solsikkeolie til madlavning, eller du vil prøve nye kropsplejeopskrifter, er du sikret den bedste kvalitet. Er det kosmetik du vil prøve, kan du finde deres egne opskrifter på siden. Du finder alt det, du skal bruge, i deres brede udvalg.

Hedenhus går op i økologi og bæredygtighed, men de ved også hvor vigtigt det er, at du får en god pris. De tilbyder derfor høj kvalitet til billige penge.

Hedenhus

Kategorier