Den bedste genoptræning og heling med hjælp fra K. C. Pedersen

Hos K. C. Pedersen er kompetencerne på plads. Her er faglighed, funktion og forandring i fokus, når der forhandles produkter til både genoptræning og hjælpemidler til hverdagens gøremål. Bandage og skinner såsom silversplint er derfor aldrig længere væk end på www.kcpedersen.dk.

 

 

Alt i kvalitets bandage til forskellige formål

Bandage fås i flere forskellige versioner hos K. C. Pedersens store webshop. Tag bare det smarte Cartell wrap, der er en form for bandage, som bruges til kompressionsbehandling eller fiksering af sårbandage. Dette produkt klæber ikke på huden, men i stedet kun på sig selv. De er derfor super anvendelige på for eksempel børn, da det aldrig gør ondt at tage bandagen af, ligesom den heller ikke hænger fast i sårskorper eller andet. Mafra er en anden type bandage, der blandt andet kan bruges til tommelbandager, fiksering af skinner eller andet i denne dur. Netop denne bandage er blød og behagelig, idet den er fremstillet af både nylon og gummi, hvilket føles rart mod huden og kan bæres i længere tid ad gangen. Find Mafra bandage i både flere forskellige længder og farver under kategorien skinner og bandager. Her finder du ligeledes Fabrifoam, der blandt andet fås i metermål, så du selv kan sy materialet i den ønskede størrelse.

Øg bevægeligheden i dine i fingre med silversplint

Under udvalget af skinner finder du også et stort udvalg af forskellige former for en silversplint. En silversplint er sølv skinner til fingrene, der er med til at stabilisere fingerled og optimere håndens gribefunktion. En silversplint er derfor oplagt til dig, der har permanente problemer med leddene i fingre, hænder eller håndled. Lider du for eksempel af gigt, hypermobilitet eller Ehlers Danlos kan en silversplint gå ind og stabilisere, korrigere, aflaste eller dæmpe smerter. Ved brug af netop dette produkt kan du altså komme til at få mere bevægelighed i dine svage led, ligesom at uhensigtsmæssige bevægelser, der ville have ført til overbelastning, begrænses. De mange mennesker, der benytter en silversplint fingerskinne oplever derfor ofte en hel del færre smerter i forbindelse med deres mange daglige gøremål. I mange tilfælde vil din kommune kunne gå ind og bevilge et produkt som en silversplint til dig. Dette kræver bare, at du besøger din læge og efterfølgende skriver en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune. Godkendes din ansøgning, tager K. C. Pedersen gerne hånd om dit forløb ved at hjælpe dig med opmåling og vurdering af specifikke behov.

Find kontaktinformationer på ergoterapeut Kirsten på www.kcpedersen.dk og få bestilt hjælpemidler hjem allerede i dag.

 

 

K. C. Pedersen

Kategorier