Telefonpasning og receptionist service af Edelmann Kontorservice

Der findes hos Edelmann Kontorservice altid god og hurtig service, hvis man er ekstra presset på kontoret. Der tilbydes bl.a. hjælp til telefonpasning, samt receptionist service, som kan hjælpe med at komme gennem pressede tider.

 
Edelmann Kontorservice

Professionel telefonpasning af engageret personale

Edelmann Kontorservice tilbyder god og professionel telefonpasning, med servicemindede rådgivere. Telefonpasningen består bl.a. af receptionshjælp, sekretærhjælp, kalenderbooking, flex telefonpasning, televagter og meget andet. Med telefonpasning fra Edelmann Kontorservice kan pressede virksomheder benytte denne service i travle tider. Edelmann Kontorservice står for en fortrolig telefon pasning af virksomhedens telefoner, så det vil fremstå overfor kunden som om de snakker med en reel ansat. Telefonpasningen kan fx være smart i ferieperioder, pauser, ved sygemelding og meget andet. På den måde er din virksomhed sikker på altid at være til rådighed overfor kunden, så den bedste service altid kan ydes overfor kunden. Der kan også sættes telefonpassere ind, hvis der bare er ekstra gang i telefonerne, og der kunne bruges ekstra hjælp dertil. Læs mere om mulighederne på telefonpasning.com.

Receptionist service - Tag noget af læsset

Der findes hos Edelmann Kontorservice hjælp til receptionist service. Med en receptionist service fra Edelmann Kontorservice får virksomhed ekstra hjælp til at passe telefonerne, som kan benyttes i travle og pressede tider. Rådgiverne fra Edelmann Kontorservice vil blive sat ind så de står i virksomhedens eget navn, så kunderne vil opfatte deres opkald som værende direkte til den reelle virksomhed. Med receptionist servicen ydes der professionel og god rådgivning og hjælp til kunden, som kan være nødvendigt i pressede tider, som fx ferieperioder, ved sygemeldinger, frokostpauser og meget andet. Før der tages over med receptionist servicen, bliver rådgiverne sat godt ind i virksomheden, så kunden får den kvalificerede service de fortjener. Læs mere på telefonpasning.com.

Ønskes der hjælp til at passe telefonen i travle tider, så tag kontakt til virksomheden og hør om dine muligheder.

Kategorier