Stort udvalg af flag herunder de nordiske flag og det grønlandske flag

Hvis du er på udkig efter nordiske flag eller det grønlandske flag, er du kommet til det helt rette sted. For Langkilde & Søn er nemlig et sandt slaraffenland for dig, der søger et hvilket som helst kvalitetsflag. Det spændende foretagende har et stort og imponerende sortiment, og i det følgende kan du lære dem meget bedre at kende.

 
Langkilde & Søn

Et væld af nordiske flag

Selvom Langkilde & Søn stolt kan kalde sig Kgl. Hofleverandør af det danske nationalflag, er det ikke ensbetydende med, at deres sortiment udelukkende tæller varianter af Dannebrog. Snarere tværtimod. Den populære forhandler og producent, der blev grundlagt helt tilbage i 1938, har nemlig også et væld af nordiske flag på hylderne. De nordiske flag, der for eksempel tæller Norge og Sverige, er alle i høj kvalitet og til reelle priser. Og netop kvalitet er et nøgleord for Langkilde & Søn - ikke kun når det gælder deres nordiske flag, men alle deres produkter. For én af hemmelighederne bag deres konstante succes siden 1930’erne, er, at de aldrig går på kompromis med det grundige håndværk, de gode materialer og deres kunders tilfredshed. Så hvorfor ikke købe et par nordiske flag, som fx det norske, hos Langkilde & Søn allerede i dag?

Det grønlandske flag 

I det store og imponerende flagsortiment hos den erfarne specialist finder du selvfølgelig også det grønlandske flag. Det karakteristiske grønlandske flag er et ikonisk og vigtigt symbol for mange, og derfor kan du også her regne med den høje kvalitet. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende det grønlandske flag eller nogle andre af deres produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de dygtige, troværdige og professionelle medarbejdere hos Langkilde & Søn. For ud over at være dybt passionerede omkring deres produkter, som fx det grønlandske flag, gør de også en dyd ud af at yde høj kundeservice. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på deres webshop, langkilde-flagfabrik.dk.

Kategorier