Stenmel og granitskærver til alle formål nemt fra www.ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S har flere generationers erfaring med salg af mineralske råstoffer. Læs bl.a. om deres udvalg af stenmel og granitskærver her.

 
E. Krag Råstoffer A/S

Stenmel har i dag mange anvendelsesmuligheder

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde et stort udvalg af stenmel i mange forskellige farver. Deres stenmel er udvundet af granit, som er knust til meget små stykker. Det er kantet, hvilket giver det dets specielle egenskaber. Der er forskellige anvendelsesmuligheder, og stenmel kan bl.a. bruges til gangstier, indkørsler, petanquebaner og meget mere. Det ligger enormt stabilt og flytter sig ikke, når det er hårdt stampet, for de kantede forer gør, at det kan lægge sig meget fast i spænd. Der er forskellige slags stenmel i bl.a. sort, rød, grå og hvid. Hvis du skal bruge sort stenmel, så fører de bl.a. sort Hyperite, som er en populær norsk granit, der bl.a. bruges til granitskærver og stenmel. Der er også røde typer fra Göteborg området, som giver et helt andet look. Alt efter farven på dit hus kan du finde forskellige spændende typer, der giver forskellige æstetiske udtryk.

Nogle af markedets bedste granitskærver hos E. Krag Råstoffer A/S

Hvis du skal bruge granitskærver, så kan du finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Der er mange forskellige størrelser sten i udvalget, bl.a. granitskærver i helt op til 50 mm, som kan bruges til dekoration, bede og skranter i haver og anlæg. Granitskærver kan ellers bruges til indkørsler, gårdspladser og omkransning af bede. Der er forskellige muligheder for anvendelse og ingen tvivl om, at du helt sikkert kan finde den rette granit til dine behov. Læs mere på deres hjemmeside www.ekrag.com, hvor du kan finde inspiration til bl.a. farver og typer af granit. Der kan du også læse om de forskellige farver, der fremtræder ved ex regnvejr for de enkelte stentyper. På siden kan du indhente et tilbud, og hvis du har brug for professionel vejledning eller rådgivning, så kan du også opsøge medarbejderne for personlig rådgivning og for at lære mere om de forskellige typer af granit, der findes i sortimentet.

Kategorier