Solide pallevogne og rullecontainere til favorable priser hos Handy Transportvogne A/S

Handy Transportvogne A/S sælger smarte transportvogne og du kan bl.a. finde pallevogne til gode priser. Skal du bruge en rullecontainer, så læs også med her.

 
Handy Transportvogne A/S

Solide pallevogne

Handy Transportvogne A/S har et stort udvalg af mange forskellige store og små transportvogne til gode priser. De har mange års erfaring og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige vogne til din virksomhed. Hvis du fx skal bruge solide pallevogne til både almindelige Europaller og ½ paller, så kan du finde alt det du skal bruge i deres sortiment. Deres stærke designs holder en livstid og giver dig gnidningsfri transport af paller på praktiske vogne, som kan justeres i højden og med fire stærke hjul. De forreste hjul er fikserede i aksen, mens de bagestes akse kan dreje rundt, så du kan køre lige som du vil. Deres produkter er lavet i gode materialer og holde en hel livstid og de har mange tilfredse kunder, som har købt gode transportvogne til gode priser hos dem. Læs mere om pallevogne og meget mere på deres hjemmeside handy.dk.

Rullecontainere til favorable priser

Hos Handy Transportvogne A/S kan du også finde rullecontainere til særdeles favorable priser. Der er rullecontainere med 1, 2, 3 eller 4 siders gitter, og du kan finde modeller med træbund, med gitterbund eller plastikbund – de såkaldte cateringrullecontainere. Der er også sikkerhedscontainere med ”låg” på, også i metalgitter som de andre fem sider. Modellerne har stærke hjul og kan læsses tungt og stadig rulle helt gnidningsløst. Der er forskellige gode modeller i butikker, som du helt sikkert vil synes om, for de kommer i mange forskellige størrelser og højder, så du kan finde lige den, model du skal bruge i jeres virksomhed. De forskellige sider i metalgitter kan tages af og sættes på, så du let kan fylde containeren til randen og bagefter tømme den igen, når du har brug for det. Læs mere om de forskellige rullecontainere, som bruges i mange forskellige slags butikker og supermarkeder samt fabrikker og andre virksomheder.

Kategorier