Slikkepinde, vingummi, lakrids mv. fra Malaco, Toms, Fishermans Friend osv.

Bliv fristet hos Slikposen.dk! Køb slik inkl. slikkepinde, lakridser og vingummier online, og vælg også imellem fristende chokolader. Du vil hurtigt opdage, at det er nogle af de bedste brands, og at du finder et af landets største udvalg hos denne danske butik i Grindsted. Webshoppen servicerer naturligvis hele landet, og du kan købe fra mærker som Malaco, Haribo og Katjes.

 
Slikposen.dk

Køb en slikkepind billigt hos Slikposen.dk

Nogle gange er der ikke noget bedre end en sød slikkepind. Du har sikkert et favoritmærke? Slikposen.dk tilbyder slikkepinde fra Chupa Chups, Fazer, Nordthy og andre kendte mærker, der har fremstillet nogle af de bedste slikkepinde på markedet. Vælg f.eks. imellem Dumle, Junglepinde og Piratpinde fra disse brands. DOK og deres Monster Magic slikkepinde sælges også online via www.slikposen.dk. Tag et kig, og bliv fristet. Der er masser af penge at spare på alle typer slik!

Gode priser på Malaco slik

Shop Malaco slik, der sikrer fredagshyggen. Malaco har skabt mange af favoritterne, når det er tid til at hygge sammen med familien. Køb f.eks. deres Ny Lagerman konfekt eller deres snører med cola og karamel smag. Vælg også imellem Djungelvral og den klassiske Familie Guf fra Malaco. Mange slikelskere har dette brand på førstepladsen, men hvis du også er vild med Haribo, Toms, Carletti eller et af de mange andre mærker, så kommer du også til at blive godt tilfreds med udvalget hos Slikposen.dk. Bestil slik i bedste kvalitet fra Malaco, Jahnke, Cloetta, Jes, Haribo m.fl. til skarpe onlinepriser og med en leveringstid på blot 1-3 dage. Fragten på bolsjer, lakrids, vingummi m.m. er også billig hos denne forhandler i midten Jylland.

Køb alt dit slik på www.slikposen.dk, og spar penge på lakrids, chokolade, bolsjer, pastiller, slikkepinde osv. Shop f.eks. fra Malaco, Katjes, Cloetta, Haribo og Tic Tac online. Se også sortimentet af juleslik bl.a. fra Anthon Berg, når du besøger denne veldesignede hjemmeside.

Kategorier