Papkrus.dk forhandler engangsglas og champagneglas i plastik til firmaer

Til de helt store begivenheder, om det er udendørs koncerter, firmafester eller firmaevents, er der behov for glas til drikkevarer. Hos Papkrus.dk har de fuld forståelse for, hvor vigtigt det er at kunne servere drinks i glas der matcher. De har derfor smarte engangsglas som blandt andet champagneglas i plastik.

 

Undgå ødelagte glas med engangsglas

Der kan være stor behov for engangsglas til events, biografer eller i kantiner. Papkrus.dk har samlet et udvalg af forskellige typer engangsglas, der gør det muligt at nyde drikke, uden at bekymre sig om ødelagte glas og risiko for skader med glasskår. De forhandler engangsglas til fadøl, champagne, cocktails og mocktails, der kan gøre enhver begivenhed endnu bedre. Til firmafester eller andre store arrangementer, kan det gøre rengøringsarbejdet noget lettere. Derudover er det også mere sikkert, da der ikke vil være en masse glasskår i kantinen, på parkeringspladsen eller andre ubelejlige steder. De forhandler engangsglas i pap og plastik, men også i bioplastik, der er det helt rigtige valg i forhold til miljøet. Det betyder også at det ikke er slemt for naturen, hvis der er nogle engangsglas, der er blevet smidt i hækken eller andre utilgængelige steder. Bestil de rette engangsglas til din virksomhed hos Papkrus.dk, og se hvad de ellers kan tilbyde.

Servér bobler i champagneglas i plastik

Skal der serveres champagne til et stort event, så kan det være en fordel at købe champagneglas i plastik hos Papkrus.dk. De forstår uden tvivl, hvor vigtigt det kan være at have champagne og andre drinks, i de rette glas. Derfor forhandler de også champagneglas i plastik i forskellige design og størrelser. Deres champagneglas i plastik fås i pakker af 100 eller 144 stk. Er der brug for flere, kan I altid bestille mere end én pakke. Der vil dermed også komme rabat på, des flere du køber jo flere rabatter. Når du skal servere champagne eller lignende til en begivenhed, så er det selvfølgelig ideelt at have de glas, der matcher til. At have dem i plastik er en god ide af mange forskellige årsager. Én af de største grunde er uden tvivl, at det er lettere at rengøre, hvis der er nogle, der kommer til at tabe et glas. Derudover er det også mere sikkert, da der ikke vil være glasskår, der kan skade gæsterne. Find dine champagneglas i plastik hos Papkrus.dk.

Papkrus.dk har et bredt udvalg af engangsglas til store begivenheder, biografer og andre virksomheder, der ønsker engangsglas til en rigtig god pris.

Papkrus.dk

Kategorier