På kreavaerket.dk finder du alt fra evighedskalender til husnummer til mur

Kreaværket tilbyder alt inden for festartikler, kreative ting til hjemmet, højtider, særlige begivenheder mm. Køb en evighedskalender og hjælp dig og din familie med at holde styr på månedens planer, og opdater husfacaden med et dekorativt husnummer til mur.

 

Flot og enkelt husnummer til mur

Med et husnummer til mur fra Kreaværket er du sikker på, at dine gæster, pizzamanden, og hvem du nu ellers får besøg af, aldrig har problemer med at finde din adresse. Murens husnummer og dørskilt er noget af det første, dine gæster ser, når de ankommer til dit hjem. Sørg derfor for at pynte muren med et husnummer i god stand og kvalitet. Kreaværket laver flotte, stilrene husnumre til mur i forskellige farver og størrelser alt efter dine specifikke ønsker. Når du bestiller et husnummer til mur herfra, er du sikret dansk håndværk i høj kvalitet, der er lavet til at stå igennem selv de hårdeste vintre. Vælg mellem hvid og sortfarvede husnumre til mur og bestem størrelsen ud fra, hvad der passer til lige netop dit hus. Du kan også få et husnummer til mur med indgravering af for eksempel familiens efternavn - et helt unikt og personligt husnummer til husfacaden. Når du bestiller husnummer til mur fra kreavaerket.dk, leveres de med skruer og rawplugs, så de er klar til at blive monteret med det samme.

Skab overblik med en evighedskalender

Med en evighedskalender kan du nemt skabe overblik over familiens aftaler, og du skal aldrig bekymre dig om, om du nu har husket at købe en ny kalender. Evighedskalenderen genbruges måned for måned, år efter år og er ideel til den moderne familie med en travl hverdag. Evighedskalenderen kommer i et lækkert, stilrent design, og du har selv mulighed for at sætte dit eget personlige præg i form af en selvvalgt tekst eller anden form for tryk. Evighedskalenderen er fremstillet i klar akryl, som bidrager til det moderne og stilrene design, man finder i mange danske hjem. Materialet gør også, at evighedskalenderen kan skrives på med en whiteboardtusch, og det er derfor nemt at viske tavlen ren, når en ny måned starter, eller hvis en aftale bliver flyttet eller aflyst. Monter evighedskalenderen ved at hænge den op i et søm i det lille hul i toppen. Overskueligheden i designet gør, at evighedskalenderen hjælper dig med at skabe et hurtigt overblik over månedens aftaler og aktiviteter, uden at den tager for meget plads i køkkenet. Ønsker du også at skave overblik over familiens madplan, kan der tilkøbes lignende produkter i form af en madplan tavle eller indkøbsliste, som komplimenterer din evighedskalender.

Bestil et husnummer til mur eller en evighedskalender i høj kvalitet til en skarp pris fra www.kreavaerket.dk og få fri fragt ved køb over 299 kr. Varerne afsendes inden for 1-3 hverdage, og forhandleren står klar til at besvare dine spørgsmål og snakke med dig om ønsker og muligheder ift. design.

Kreaværket

Kategorier