Online forhandler af luplamper til klinik og Pedaq forfodspelotter

Wellnessudstyr.dk sælger alt i wellness udstyr både til private og klinikker. Skal du bruge en luplampe til klinikken eller en forfodspelotte til dig selv, så læs med her.

Wellnessudstyr.dk

Luplampe til klinik

Wellnessudstyr.dk sælger mange forskellige slags udstyr til klinikker af alle slags. De har mange forskellige møbler, klinikborde, brikse, massagebrikse, dampmaskiner til sterilisering af udstyr og meget mere i butikken. Du kan bl.a. finde en super god luplampe i butikken, og der er mange forskellige at vælge imellem. Der er både store og små, standerlamper og bordlamper. En god luplampe til klinik er super smart, for sådan kan man se meget tæt på og have perfekt lys imens. Tandlæger bruger hyppigt luplamper, for sådan kan de se ind i munden med forstørrelsesglas og have perfekt belysning imens. De modeller, der sælges i butikken er i høj kvalitet og har super stærke og fleksible led, der ikke bliver trætte – de holder sig på plads, og bevæger sig ikke. De kan justeres let og sættes hen over emnet, og så bliver de stående lige præcis der og giver dig de allerbedste arbejdsforhold med god belysning.

Smart forfodspelotte

Wellnessudstyr.dk sælger også personlig pleje, og her kan du bl.a. finde mange såler og indlægssåler til ømme fødder eller platfødder. Der er mange forskellige slags i butikken, bl.a. flere varianter af forfodsindlæg med forfodspelotte. Forfodspelotten giver dig den perfekte støtte, hvis din fod er nedsunken. Den afhjælper smerter og giver ergonomisk støtte til den ældre fod, der trænger til lidt hjælp og skal bruge støtte. Disse indlæg med forfodspelotte er udstyret med klæbebagside som fikserer dem i skoen og gør, at de ikke skøjter rundt. Det er smart, for på den måde vænner foden sig til den helt samme slags støtte og opbygger de rigtige muskler. De er fremstillet i ægte fåreskind og er fra mærket Pedag, som i mange år har lavet kvalitetssåler og fodindlæg til super gode priser. De har hjulpet mange ømme fødder til et bedre liv, man nedsunkne fødder op og mange platfødder på rette vej.

Kategorier