Lockdown har ændret på danskernes shoppingmønster - læs her hvordan

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

En af de ting, som mange danskere sikkert har opdaget i lockdown perioden, er hvor mange specialforretninger der rent faktisk findes online. I takt med at de sædvanlige steder man shopper lukkede ned, oplevede mange sikkert at de var tvunget til at finde på nye måder at få fat i specialvarer; det kunne være alt lige fra hobbyartikler som lystfiskerudstyr eller garn og strikketilbehør til nikotinbase og andet tilbehør til e-cigaretter og elektronisk udstyr. Det har vi skrevet lidt om i artiklen herunder.

 
architecture-22039_1920.jpg

Webshops med specialudvalg har vundet frem, men kommer trenden til at fortsætte?

Det er nok de færreste som ser lockdown perioden som noget positivt. Men i det mindste, så kan man da tale om at nogen ville komme ud af situationen med lidt positivt at berette om. En af sådanne beretninger, kunne måske være fra de mange online webshops, der findes rundt omkring på den danske del af internettet. Her har der uden tvivl været godt gang i salget af alt lige fra motionscykler og andet motionsudstyr til nikotinbase og andet tilbehør til e-cigaretter, udstyr til gaming og strikketilbehør. Rigtig mange danskere har uden tvivl fået øjnene op for hvor gode mulighederne egentlig er for at handle online, når de steder man plejer at købe specialvarer, er lukkede.

Spørgsmålet vil så være, om butikkerne der har sørget for at vi danskere stadigvæk kunne få købt nikotinbase og e-cigaretudstyr online, udstyr til at dyrke motion derhjemme, frisørsakse og mundbind online, bliver ved med at opleve fremgang når alle de fysiske butikker er tilbage på fuld kraft? Realiteten er nok i virkeligheden den, at selvom mange uden tvivl vil vende tilbage til at handle i fysiske butikker, så er der også mange som har fået smag for at shoppe online. Og på den måde kan alle jo få en del af kagen, både butikker som sælger motionsudstyr, strikketilbehør, fiskegrej og nikotinbase og andet udstyr til e-cigaretter online.

Kategorier