Lad CR Foderservice stå for både din foderservice og foderblanding

CR Foderservice tilbyder bl.a. foderservice til landbrug. Læs mere her om deres økologiske foderblanding og deres andre produkter, som du ikke vil gå glip af. Her er både service og kvalitet altid i top.

 

Du finder ikke smartere foderservice end her

CR Foderservice tilbyder en helt speciel service til landmænd og kvægavlere. De kommer kørende med et mobilt blandeanlæg og tilbyder at blande dine dyrs foder af dine egen korn. Når man driver kvægbrug, så er foder den største udgift og også noget af det vigtigste for ens dyrs velfærd. Med deres foderservice til landbrug kan du fodre dine dyr med egne korn, som blandes på din gård. Du slipper for transportudgifter ved transport af dine korn til et blandeanlæg, og desuden slipper du for, at korn- og foderstofbranchen tager avance på dine dyrs foder. Du kan uforstyrret arbejde videre, når CR Foderservice kommer forbi. Deres chauffører blander kornene i blandeanlægget, og så har du dine siloer fyldte med foder samme dag. Det er langt mere økologiske at transportere anlægget end at transportere al foderet fra de enkelte gårde til et centralt blandeanlæg og så tilbage igen i form af foder. Deres foderservice er ikke bare økonomisk, men også fra et miljøperspektiv en rigtig god ide. Der findes mange gode grunde til at arbejde med deres foderservice, for du kan spare mange penge og opnå rigtig god foder til dine dyr. Læs mere om deres foderservice på www.cr-f.dk, hvor du kan tage kontakt til virksomheden og se, hvor de kører.

Foderblanding efter jord-til-bord princippet

Søger du information om økologisk foderblanding? Så læs med her. CR Foderservice arbejder med et mobilt blandingsanlæg til landmænd, der har både kvæg og kornmarker. Dette er jord-til-bord princippet, hvor dyrene fodres med de korn, der vokser på den samme jord, som dem selv. Hvorfor transportere kornet frem og tilbage flere hundreder af kilometer for at blande det på et centralt blandingsanlæg, når du kan få det blandet på stedet af det mobile anlæg? Deres service blander dine egne korn på stedet, så du har foder i siloerne sidst på dagen. De har nu også anlæg til økologisk foderblanding, som renses hver lørdag eftermiddag efter de påkrævede regler for at non GMO råvarer ikke kommer i berøring med GMO råvarer. De tilbyder økologisk foderblanding fra mandag morgen, og sidst på ugen går det mobile bladningsanlæg over til at blande konventionel foder. Flere og flere økologiske landmænd har egne kornmarker til foder og søger at nærme sig jord-til-bord princippet. Dette princip understøttes af www.cr-f.dk, der tilbyder økologisk foderblanding på stedet med minimale miljøomkostninger. Landmænd kender deres egne råvarer og at kende råvarerne fra det foder, man fodrer sine dyr med er langt bedre end at købe det.

 

 

CR Foderservice

Kategorier