Læs mere om det smarte S/4HANA og få rådgivning i ERP system hos 2BM

2BM er en dansk IT-konsulent virksomhed, som er en del af verdens største netværk af SAP-konsulenter. Hvis jeres virksomhed skal have implementeret et ERP system eller i skal migrere til S/4HANA, så læs med her.

 
2BM

Migrering til S/4HANA

2BM er et dansk IT konsulenthus med speciale i SAP. Hvis i allerede har SAP, så ved i nok også, at de flytter deres teknologiske platform til S/4HANA og fra 2027 ikke længere understøtter deres tidligere ERP-teknologier. Det bliver altså nødvendigt at migrere til S/4HANA på et tidspunkt, og det kan man ligeså godt gøre nu som senere. På 2bm.dk kan i bestille en helt gratis S/4HANA workshop, hvor dygtige seniorkonsulenter vil forklare jer, hvad forskellen er, hvorfor udviklingen er nødvendig og hvordan i bedst griber migrationen an som virksomhed. Digitaliseringen er en uundgåelig og nødvendig udvikling, som giver enormt mange muligheder og udfordringer for alle verdens virksomheder, og at være omstillingsparat er, uanset hvilke briller man har på, nødvendigt for en sund og stabil fremtid som virksomhed. S/4HANA giver mulighed for helt nye teknologier og forøget hastighed, samtidig vil du opleve en forenkling af de eksisterende forretningsprocesser. Den nye brugergrænseflade Fiori er langt mere intuitiv og byder på meget mere.

Implementering af ERP system

Hvis jeres virksomhed overvejer at implementere et ERP system, så kan det være en god ide at alliere sig med en ERP specialist som 2BM. De har mange års erfaring som seniorkonsulenter med ekspertise i SAP, og har hjulpet mange virksomheder i tidens løb med en fuld implementering fra foranalyse, identifikation af business case, optimeret løsningsdesigns og den endelige dynamiske udrulning af systemet i hænderne på de ansatte. Som implementeringspartner er 2bm.dk en perfekte for virksomheder, der vil implementere et ERP system, for det kan være en ret stor omvæltning. SAP er et ERP system, som kan styre enormt mange af virksomhedens administrative opgaver, hvilket er fordelen; at det samler hele virksomheden og alle dens arbejdsprocesser under et system, som taler sammen real-time. Men det betyder også at en implementering er gennemgribende og kræver en vis tilpasning og vejledning af de ansatte.

Kategorier