Køb blowere og trimmebord til hunde hos GroomUs

Som hundeejer vil du helt sikkert gerne have de bedste grooming produkter, der gør det både lettere og bedre for dig og hunden. Hos GroomUs har de alt, du skal bruge, uanset om du er hundeejer, eller har en hundesalon. Du kan derfor finde effektive pelsprodukter og blowere samt et smart trimmebord til hunde.

 

Vælg blowere til kortpelsede hunde

Når du har vasket hunden, kan der være en fordel, at du bruger en pelstørrer, der gør pelsen helt tør. Hos GroomUs har de flere smarte modeller blowere, der kan være uundværligt på hundesalonen eller i det private hjem. Blowere kan foruden være utroligt smarte at tage i brug, efter du har været på gåturen, hvor det har været tørt og støvet. Så kan alt skidtet nemlig blæses af effektivt, og det kan samtidigt fjerne de ekstra løse hår. Det er muligt at bruge blowere i både tør og våd pels. Når du vælger en blower, så er det altid en rigtig god ide, at du tager et kig på pelstype. Ved hunde med meget pels, skal der gerne bruges kraftigere blowere, end små hunde eller hunde med kort pels. Er du det mindste i tvivl om hvilke blowere, der vil være det bedste valg for dig, kan du altid tage kontakt til groomus.dk. De vil altid hjælpe dig til det rette valg.

Bedste arbejdsstilling med trimmebord til hunde

Har du en blower, så er det helt sikkert også en fordel, at du investerer i trimmebord til hunde. GroomUs har også et væld af trimmeborde til hunde, der gør det muligt for dig, at få din hund op i højden. Det kan være meget fordelagtigt at anvende et trimmebord til hunde, da du har lettere ved at arbejde med hundens pels. Uanset om du har en stor eller en lille hund, kan et trimmebord være en rigtig god løsning. Det er nemlig langt mindre belastende for din ryg, når du ikke skal læne dig indover hunden. Du kan desuden vælge et trimmebord til hunde, der har hæve-sænke funktion, som specielt kan være en fordel, hvis du har en stor hund, der skal op på bordet. Efter hunden er kommet op, kan du derefter hæve bordet, så det er i rette højde, så du har den bedste arbejdsstilling. Er du interesseret i trimmebord til hunde, uanset om du er privat eller erhverv, så har groomus.dk lige det, du har brug for.

GroomUs er førende hunde groomingekspert i Danmark, og kan derfor uden tvivl dele ud af deres erfaring.

GroomUs

Kategorier