Industri containere samt større containere med 40 fods mål udbydes af DC-Supply

Skal du bruge en industri container til et helt specifikt formål, så læs mere om DC Supply her. Her kan du også læse om 40 fods container mål.

 

DC-Supply logo

Industri container kan benyttes til flere ting ud fra kundernes behov

Skal din virksomhed bruge en industri container til et specifikt formål, så er det DC Supply der kan hjælpe jer, for de har mange års erfaring med at designe og ombygge containere til alskens forskellige formål. Det er faktisk kundernes behov, der definerer hvad de forskellige modeller kan bruges til, for der er både ingeniører, konstruktører, arkitekter og håndværkere ansat i virksomheden, som har eget værksted hvor der udvikles et hav af kreative løsnigner på industri containere. Læs mere om de forskellige modeller, der er blevet bygget i tidens løb på dc-supply.dk, hvor du måske kan finde inspiration. De har fx bygget en industri container til afbrænding af spildolie og affald – en mobil løsning til en virksomhed med netop det specifikke behov. Skal du bruge en model, der kan transportere farlige væsker, varer på køl eller noget helt andet, så kan de også klare den. Læs meget mere på siden om de forskellige muligheder.

40 fods container mål 

HosDC Supply kan du finde alt i containere, både i deres rå form samt et utal af ombyggede modeller til mange forskellige formål. Der er mange forskellige måder, en container kan bruges på, og hvis du har et helt specifikt behov, så kan det være en hurtig, billig og let løsning, som hurtigt kan sættes op, fragtes og tilsluttes vand og el, hvis der er behov for det. På siden kan du læse om modeller med 40 fods container mål, som kan bruges til super mange forskellige ting. Modeller med 40 fods container mål er praktiske til fx eventcontainere, hvor de ofte har været brugt til mobil bar. Desuden er køle- og frysecontainere med 40 fods container mål også populære, da de er lette at fragte og kan indeholde mange varer. Der er mange gode muligheder, hvis du skal bruge en kreativ løsning. De mange forskellige modeller sælges til gode priser og kan altid ombygges lige efter dine behov. 

Kategorier