Hos Danmarks største bestyrelsesplatform Board Office er det bl.a. muligt at taget et bestyrelseskursus

Landets største og bedste bestyrelsesplatform, Board OfficeTM, er til ambitiøse og visionære bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at gøre arbejdet i bestyrelsen bedre og mere effektivt. Den populære portal byder på et væld af værktøjer, produkter og fordele, som du kan læse meget mere om nedenfor – blandt andet et spændende, givende og lærerigt bestyrelseskursus.

 
BOARD OFFICE

Lærerigt bestyrelseskursus

At kunne blive ved med at tage ved lære er en af de allermest centrale egenskaber for det dygtige bestyrelsesmedlem. Faglighed og erfaring er naturligvis nogle af grundstenene, men ved fx at tage på lærerigt og veleksekveret bestyrelseskursus hos Board OfficeTM, er du med til at holde dig ved ilden. Et bestyrelseskursus er ikke bare et bestyrelseskursus, og det er de da heldigvis også godt klar over hos Board OfficeTM, der er drevet af nogle af landets dygtigste og mest kompetente fagfolk. Kurset er tilrettelagt af erfarne bestyrelsesmedlemmer, hvilket er fuldstændig grundlæggende for alt ved Board OfficeTM. Kigger man på deres mange værktøjer, som fx deres mappestrukturer og store inspirationsområde, er fællesnævneren, at de er designet af bestyrelseseksperter.

Smart og praktisk bestyrelsesplatform

Den populære bestyrelsesplatform er generelt udviklet, designet og testet af nogle af de mest betydende eksperter i det danske rige, og med i abonnementet hører blandt andet, at du kan søge og finde nye bestyrelseskollegaer, benytte det professionelle og brugervenlige bestyrelsesevalueringsværktøj og meget, meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål til de mange værktøjer og fordele ved den udbredte bestyrelsesplatform, kan du ringe til de dygtige medarbejdere i foretagendet. De hjælper dig nemlig hellere end gerne med at få svar på dine spørgsmål. Hvis du foretrækker at komme i kontakt med dem over e-mail, kan du naturligvis også det. Inde på deres flotte og lærerige hjemmeside, board-office.dk, finder du både deres e-mailadresse og telefonnummer.

Så hvorfor ikke tage på et horisontudvidende bestyrelseskursus med den spændende bestyrelsesplatform? Du vil garanteret ikke fortryde – snarere tværtimod.

Kategorier