Håndter din governance, risk og compliance ved hjælp af Risma Systems

Har man en virksomhed, hvor man gerne vil være sikker på, at man overholder alt gældende lovgivning i forhold til hvidvask, og man gerne vil have overblikket over risikolandskabet i sin virksomhed, så bør man kontakte Risma Systems. Her tilbydes der nemlig alt fra Enterprise Risk Management til anti hvidvask håndtering. Man kan læse mere på hjemmesiden www.rismasystems.com.

 
Risma Systems

Håndter let risici i virksomheden med Enterprise Risk Management

Hvis man har en virksomhed, og man gerne vil være det endnu lettere og meget mere overskueligt at håndtere risici, så bør man uden tvivl kontakte Risma Systems. Her kan man blandt andet få hjælp til Enterprise Risk Management, som er en løsning, der giver et samlet overblik over risikolandskabet i virksomheden. Enterprise Risk Management er nemt at håndtere, og designet gør samtidig, at det er nemt at tilføje alle informationsaktiver, som en given risikoanalyse skal tage sit udgangspunkt i. Det er desuden muligt at udtrække ledelsesrapporter, hvilket gør det utroligt nemt at dele disse med eksempelvis direktion og bestyrelse forud for et møde. På denne måde er Enterprise Risk Management med til at give en særdeles høj gennemsigtighed i virksomheden. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge Risma Systems på hjemmesiden www.rismasystems.com.

Vær sikker på at overholde hvidvasklovgivningen med Anti hvidvask

Det kan være ret svært at overskue og sætte sig ind i hvidvasklovgivning, fordi den er ganske kompleks, og derfor kan det også være svært at vide, hvorvidt man overholder den gældende lovgivning i sin virksomhed. Med hjælp fra anti hvidvask fra Risma Systems kan man få målrettet og styret sin indsats i virksomheden for at sikre compliance. Anti hvidvask er en AML-løsning, der kan hjælpe med at strømline indsatsen i virksomheden, så det også bliver nemmere at gennemskue, hvor man har faldgruber. Man kan blive meget klogere på anti hvidvask ved at besøge Risma Systems på hjemmesiden www.rismasystems.com.

Hos www.rismasystems.com tilbydes der alt fra risk management til anti hvidvask.

Kategorier