Godt udvalg af både vinyltape og burretape til skarpe priser hos BBN Shoppen

BBN Shoppen sælger udstyr til professionelle inden for klæbemidler, slibeprodukter, værnemidler og meget mere. Læs bl.a. om vinyltape og om burretape her.

 
BBN Shoppen

Robust vinyltape

Hos BBN Shoppen kan du finde et bredt udvalg af tape og andre klæbemidler til gode priser. Der er bl.a. et godt udvalg af vinyltape, som er en robust tape med en middel klæbeevne, som ex kan bruges til afmærkning. Musikere bruger ofte vinyltape til at afmærke deres forskellige instrumenter, kabler og mikrofoner, så de ved, hvilken mikrofon der går i hvilket out-put på mixeren, og på den måde kan de let indstille lyden på scenen, uden at skulle følge kablerne. Vinyltape kan bruges til mange forskellige formål, og det er let at skrive på med tusch, hvilket gør det perfekt til afmærkning og farvekodning. Det kommer i mange forskellige farver og har mange forskellige formål. På siden bbnshoppen.dk kan du finde et godt udvalg af klæbemidler til virksomheder og gør-det-selv folk, som skal bruge gode værktøjer og redskaber til præcise resultater. Læs mere på siden om bl.a. vinyltape og andre klæbemidler.

Burretape

BBN Shoppen har også et stort udvalg af burretape. Burretape består af to overfalder, begge med stærk klæbefunktion på den ene side og med hhv. bittesmå kroge og små løkker på den anden side. Hvis du har noget, som skal kunne kobles sammen og afkobles mange gange, så er burretape lige sagen. Du klæber den ene side fast på væggen og den anden fast på det emne, som skal kunne hænges op og tages ned igen, og så kan du med burrerne let hænge det op og fjerne det igen op til 10.000 gange. Det er perfekt til letvægtsopgaver og har den helt unikke evne, at det er så let at fjerne og sætte op igen. Der er forskellige tykkelser og bredder, og du kan uden tvivl finde den perfekte burretape til dine behov i butikken. Tjek udvalget af klæbemidler ud på www.bbnshoppen.dk, hvor der er mange forskellige slags klæbemidler, værnemidler, slibeprodukter m.m. fra bl.a. 3M, Tesa, Olfa og NoTrax.

Kategorier