FOCUS Moduler A/S tilbyder modulbyggeri, der opfylder dine behov i forhold til f.eks. genhusning

FOCUS Moduler A/S er eksperter i modulbyggeri til bl.a. genhusning, institutioner, kontorbygninger, klasselokaler og meget mere.

 
FOCUS Moduler A/S

Modulbyggeri der er tilpasset dine ønsker

FOCUS Moduler A/S har over 30 års erfaring med modulbyggeri og vil helt sikkert kunne skabe den perfekte løsning til dig, der skal bruge en fleksibel, hurtig og prisstærk løsning. De laver individuelt modulbyggeri med skræddersyede løsninger til de kunder, der har behov for det, og hvis du har helt specifikke behov, så kan det være en løsning. De har bl.a. på denne måde lavet flysimulatorer, autismecentre og meget mere, som du kan læse mere om på deres hjemmeside www.focusmoduler.dk, hvor du kan finde inspiration til, hvad modulbyggeri kan bruges til. Det individuelle modulbyggeri har mange fordele: for det første er det skræddersyet efter kundens behov og desuden har det alle modulbyggeriets fordele: lav pris, hurtig løsning og stor fleksibilitet i forhold til fx udvidelser, forflytninger samt overbygninger. Modulerne gør det enormt let at bygge flere etager på huset eller at udvide på anden vis. Læs mere om individuelt modulbyggeri på deres hjemmeside.

Gode løsninger i forhold til genhusning

FOCUS Moduler A/S har mange års erfaring med både produktion, salg og udlejning af pavilloner og modulbyggerier. Hvis en beboelsesbygning skal renoveres, så kan genhusning være nødvendigt, og det betyder, at beboerne skal midlertidigt forflyttes og installeres i andre bygninger. Her er pavilloner den bedste løsning, da de har præcis den fleksibilitet og komfort, der skal til. På focusmoduler.dk kan du bestille en nøglefærdig løsning til genhusning. Du kan leje beboelsesvogne, som transporteres, installeres, tilkobles vand og el og er helt klar til brug. Deres løsninger er perfekte til genhusning, da pavilloner hurtigt kan sættes op og være klar til indflytning. De har mange forskellige smarte løsninger til specifikke formål og har mange års erfaring med udlejning af pavilloner til genhusning. På den måde sikrer du dig klare aftaler om pris, tid samt et højt niveau af komfort til beboerne. Det er jo aldrig nogens ønske at blive genhuset, så komforten skal være i top!

Kategorier