Find en lukket kattebakke og Essentials godbidder på Greencats.dk

På Greencats.dk finder du det bedste inden for kattetilbehør til din kat i naturlige materialer og, fremfor alt, høj kvalitet. Vælg en lukket kattebakke for at minimere spredning af kattegrus ved brug, eller forsød din kats tilværelse med lækre godbidder fra Essentials, som stensikkert bliver et hit!

 

Åben eller lukket kattebakke?

Katte er meget renlige dyr, og valget af kattebakke er ikke helt ligegyldigt for din kats trivsel. Der er blandede meninger om, hvorvidt en åben eller lukket kattebakke er mest optimalt, og måske findes det rigtige svar slet ikke. Katte er nemlig individuelle, men én ting er sikker: komfort og hygiejne er vigtigt, når du vælger den kattebakke, der er bedste for netop din kat. En lukket kattebakke hjælper med at holde lugten inde, indtil du tømmer den igen, og sørger for, at katten ikke spreder så mange grus på gulvet, når den benytter den lukkede kattebakke. Når du vælger en lukket kattebakke, skal du være opmærksom på, at din kat skal have god plads til at grave og vende sig. Greencats.dk er en kvalitetsbevidst og miljøbevidst virksomhed og tilbyder lukkede kattebakker i genanvendt plast i eksklusive designs fra populære brands som Hoopo.

Smagfulde Essentials godbidder til din kat

Find naturlige produkter til din kat på www.greencats.dk i form af lækre godbidder fra Essential Foods. Essentials godbidder til katte er lavet af friske råvarer med et højt indhold af protein og består mest af kød eller fisk. Katte er fra naturens side kødædere og ikke i stand til at nedbryde korn, da de mangler enzymet amylase i deres spyt. Derfor er alle Essentials godbidder naturligvis kornfri. Alle godbidderne fra Essential Foods er gode til at hygge om og belønne din kat, og de små godbidder er ideelle til brug til for eksempel træning. Du kan også gemme Essentials godbidder rundt omkring i hjemmet på gulvet, i kattehuler, på kradsetræet og lignende, således at du skaber en aktiv godbids-jagt for din kat, som den helt sikkert vil elske. Har du brug for hjælp, så sidder kundeservice altid klar med råd og vejledning til din bestilling. Du kan vælge at ringe, skrive eller chatte, når det passer dig.

Se Greencats.dk gode anmeldelser på trustpilot, og bestil en lukket kattebakke eller Essentialt godbidder i dag. Med kun 1-3 dages levering, når din ordrer hurtigt frem, og du får fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Greencats.dk

Kategorier