Find dine rustfri fittings og skydeventiler hos roykon.dk

Det er vigtigt at du har de helt rigtige fittings og ventiler til dine store maskiner. Du kan hos ROYKON finde alt du skal bruge, til store industrielle maskiner. I deres udvalg kan du derfor også finde rustfri fittings, samt smarte og nødvendige skydeventiler, alt sammen i den bedste kvalitet.

 
ROYKON

Få rustfri fittings som kontramøtrikker til dine maskiner

Det er altid praktisk at have rustfri fittings, uanset om det er fordi du skal bruge dem nu, eller have dem på lager så du har dem, når de skal bruges. Uanset grunden, kan du være sikker på, at ROYKON har rustfri fittings, der vil matche dine maskiner. De har et stort sortiment, der blandt andet inkluderer unioner, kontramøtrikker, y-stykker og T-stykker. De er næsten alle er lavet af AISI 316, som er rustfrit og syrefast stål. Desuden har de over 40.000 varenumre, så der er en stor chance for, at du finder det du står og mangler. Du kan få hjælp hos ROYKON, da de yder professionel rådgivning, så du er helt sikker på at finde rustfri fittings til dine maskiner.

Brug skydeventiler i rustfri stål eller støbejern

Har du brug for skydeventiler ved vand- og afløbsinstallationer? Så har ROYKON det du søger. De har et bredt udvalg, af forskellige skydeventiler, der kan bruges både over og under jorden. De bruges oftest til at skabe fuldt gennemløb, med minimalt tryktab. De er lavet i robuste og hårdføre materialer som rustfrit stål og støbejern. Skydeventilerne som du finder hos ROYKON aktiveres oftest med en spindel, eller et manuelt håndhjul. De har dem desuden i flere størrelser, så det er muligt at finde skydeventiler, der matcher dine behov. Hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for professionel rådgivning, så sidder de parat til at hjælpe dig. Med deres hjælp, kan du derfor også være sikker på, at du finder de rette skydeventiler til dine systemer.

Kategorier