Find alt lige fra spotlights til gadelamper i høj kvalitet hos Luminex A/S

Hos Luminex A/S bliver du altid mødt med professionel rådgivning ud fra en filosofi om, at design, funktionalitet og økonomi skal gå hånd i hånd i alle deres belysningsprojekter. For at opnå dette spænder deres sortiment også lige fra diskrete spotlights til stilrene gadelamper. I det optimale arbejdsmiljø samarbejder alle de forskellige kunstlyskilder nemlig om at optimere og supplere det naturlige lys.

 
Luminex A/S

Spotlights til ethvert behov

Opnå optimal belysning i både erhverv- og kontorbygninger fra dag et med spotlights fra Luminex A/S. Via ovenstående link finder du nemlig et omfattende udvalg af spotlights i en række forskellige designs, der til sammen dækker et hvert belysningsbehov indenfor en række forskellige stilarter. Særligt hvis det pågældende arbejdsmiljø har mange skæve vinkler og kringlede kroge. De forskellige spotlights desuden kan både integreres i designet og monteres inde i vægge eller lofter eller monteres efterfølgende. Uanset hvordan du vælger at montere dem, sikrer spotlightene dig en optimal belysning af selv de mørkeste hjørner og mulighed for at sætte nogle aspekter af bygningen i et nyt eller kreativt lys.

Den helt rette gadelampe

I tillæg til et bredt udvalg af lamper og belysningsløsninger, der sikrer dig optimal belysning inden i bygningen, finder du på Luminex.dk desuden også et bredt udvalg af lamper, der sikrer dig optimal belysning udendørs. Den rigtige gadelampe kan nemlig gøre en verden til forskel for både medarbejdere og besøgende. Alle gadelamperne sikrer dig den bedst mulige udendørsbelysning, og nogle modeller fås endda med bevægelige lampehoveder, så du nemmere kan dirigere lampens lys derhen, hvor det behøves mest. Enten hvis nogle områder er særligt mørke, eller hvis der er nogle ting, du ønsker folk skal lægge ekstra mærke til.

Klik ind på www.luminex.dk og tag et kig på det store udvalg af lamper og lampetyper, der sikrer dig optimal belysning både indendørs og udendørs allerede i dag. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge til den fuldstændige belysningsløsning.

Kategorier