Find alt lige fra frostfri drikkesystemer til fangefolde til kødkvæg hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved finder du mange forskellige smarte løsninger til land- og kvægbrug. Bl.a. sælges frostfri drikkesystemer og fangefolde til kødkvæg til gode priser.

Dan Egtved

Frostfri drikkesystemer

Dan Egtved har brugt årevis på at udvikle de smarteste og bedste løsninger for dyr og landmænd i forbindelse med kvægbrug. Der har været mange opfindelser i tidens løb, som har gjort livet lettere for landmændene og mere behageligt for kvæget. Der er bl.a. frostfri drikkesystemer, som du helt sikkert vil kunne få stor glæde af, for de sikrer at vandet, som kvæget skal kunne drikke ikke fryser til is og at det altid er løbende. Der er bl.a. forskellige drikkekopper, som frigiver vand når kvæget stikker mulen i koppen, og når dyrene har lært det, hvilket de lynhurtigt lærer, så er det virkelig let og smart for både dem og for landmændene, der ikke skal rende og fylde vand i spande hele tiden. Store kvæg kan jo drikke en hel del vand. Frostfri drikkesystemer er et must, hvis man driver kvægbrug i Danmark. Læs mere om frostfri drikkesystemer på dan-egtved.dk.

Fangefolde til kødkvæg

Dan Egtved sælger også fangefolde til kødkvæg til gode priser. De kommer i moduler, som kan sættes sammen på mange forskellige måder og som gør det muligt at lave en udendørs fold hurtigt og let, som kvæget holder sig inden for. Det handler bare om at købe modulerne, og så sætte dem sammen til den ønskede størrelse og form. De fangefolde til kødkvæg, du kan købe på siden er varme-galvaniseret og super robuste. De holder til al slags vejr i årevis, og de er desuden super stærke og kan sagtens holde store dyr inde. De forskellige moduler kan sammensættes på forskellige måder, og der er moduler med låger der kan åbnes og sikres med kæde. Skal du bruge en fangefold til kødkvæg, så skal du bare regne den ønskede størrelse ud, og huske på at jo bedre plads dyrene har, jo bedre har de det. Modulerne kan købes og leveres hurtigt og let.

Kategorier