Find alt lige fra en praktisk hvalpepakke til hundefoder uden korn hos HIKE

Hver gang man besøger HIKE, bliver man altid præsenteret for et bredt udvalg inden for næsten alt der har med foder til hunde at gøre. Her kan man både købe traditionelt hundefoder, hundefoder uden korn, hundegodbidder, kosttilskud til hunde og sågar også en smart hvalpepakke, der kan hjælpe familier der skal til at have hundehvalp godt fra start. Vil du vide mere om nogen af fordelene ved at shoppe hos den danske forhandler / producent, så læs mere i artiklen herunder.

 
HIKE

Smart hvalpepakke

HIKE har mange års erfaring inden for alt der har med hundefoder at gøre. Ja faktisk, så har de produceret hundefoder siden 1984. Derfor kan man også roligt regne med at kvaliteten er i orden, når man vælger at købe f.eks. hvalpepakke hos dem. I en hvalpepakke finder man et godt lille udvalg af de ting som man har brug for, når ens hundehvalp skal til at spise. Udover en sæk med nærende kvalitets hvalpefoder modtager man et smart målebæger så man kan dosere foder præcist, samt en nydelig og praktisk foderskål. En lille genvej til at gøre projektet med at få hundehvalp i familien lidt nemmere.

Hundefoder uden korn

Udover hvalpepakker, er der naturligvis også en række andre gode produkter man kan vælge imellem når man shopper hos HIKE. F.eks. kan man købe deres populære hundefoder uden korn. I hundefoder uden korn har man skåret alle de ingredienser fra, som slet ikke er sunde for hunde, men som man desværre stadigvæk finder i meget traditionelt hundemad. Hundefoder uden korn er derimod fyldt med kød og andre gode sager, som en vild hund ude i naturen ville spise under optimale betingelser. Vælger du hundefoder uden korn fra f.eks. www.hike.dk, kan du kort sagt godt være sikker på at din hund vil slikke sig glad om munden, og logre med halen.

Kategorier