Få piri piri eller lækre krydderier med Sumak leveret direkte til døren, når du handler hos HEDEBOGAARD A/S

Når danske hjemme gourmet kokke skal købe krydderier hjem til krydderihylden, sker det oftere og oftere, at det gøres hos HEDEBOGAARD A/S. For ikke nok med at forhandleren har ét af landets absolut bedste udvalg inden for alverdens almindelige og lidt mere eksotiske krydderier; så er der samtidig altid inspiration til ny, spændende madlavning med f.eks. Sumak krydderi eller piri piri. Læs mere om butikken og kataloget herunder.

 
HEDEBOGAARD A/S

Lav spændende mad med Sumak krydderi

Hylderne med krydderier hos HEDEBOGAARD A/S er så godt som utømmelige, og de byder på et væld af forskellige typer spændende og unikke krydderier, som egner sig perfekt til spændende madlavning. F.eks. kan du købe Sumak krydderi hos dem. Sumak krydderi er et alsidigt krydderi, der kan give maden en lækker frugtagtig og lidt syrlig smag, der minder lidt om citron. Sumak krydderi finder blandt andet anvendelse til lækre marinader og rubs, men kan også drysses direkte på maden umiddelbart inden servering. Sumak krydderi er oprindeligt en del af det mellemøstlige køkken, men finder nu af gode grunde også anvendelse i resten af verden. 

Køb piri piri krydderi i høj kvalitet på hedebogaard.dk

Et andet spændende krydderi man finder hos www.hedebogaard.dk lige nu, er piri piri. Piri piri har oprindelse i områder af Afrika, hvor portugisiske opdagelsesrejsende begyndte at anvende krydderi blandingen. Navnet piri piri kommer fra piri piri chili, der er en af hovedingredienserne i piri piri krydderiet. Piri piri kan bruges til flere retter, blandt andet til marinader og til at krydre kødretter med. Præcist som det gælder med sumak krydderier og med andre slags krydderier fra den danske forhandler, tilbyder man levering lige til døren, når det gælder piri piri, og kvaliteten er selvfølgelig helt i orden.

Besøg www.hedebogaard.dk, og få et kig på deres katalog inden for Sumak krydderi, piri piri samt en masse andre spændende slags krydderier.

Kategorier