Få fat i en kornvalse og mange andre landbrugsmaskiner hos Bulldog Agri

Driver du et landbrug til daglig, så kender du sikkert også til vigtigheden af effektive landbrugsmaskiner, om end de skal bruges på markerne eller til dyrene. Det kan gøre en væsentlig forskel, og derfor finder du også et stort udvalg af effektive landbrugsmaskiner på www.bulldog.dk, der forhandler både kornvalser, crimper valser, vejesystemer, plukkeborde og meget andet.

 

Gør brug af overskydende korn med en praktisk kornvalse

Hvis du er landmand, er der stor sandsynlighed for, at du allerede ved, hvad en kornvalse er, og hvad den bruges til. Men for dem, som ikke kender den praktiske maskine, så kan det være rart at få et indblik i, hvad den bruges til. En kornvalse bruges rent ud sagt til korn, som omdannes til foder til dyr. Processen foregår ved, at en kornsort – hestebønner, hvede, e.l. – passerer gennem kornvalsens roterende cylindre og dermed bearbejdes. Det anbefales at blødgøre kornet ved at tilsætte vand, inden maskinen tages i brug. Herefter presser og nedbryder cylindrene kornet, som efterfølgende kan bruges som foder til dyr. Det gør det også muligt at bruge overskydende korn som foder frem for at smide det ud. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad en kornvalse ellers kan, eller hvad den kan gøre for dit landbrug? Så kontakt www.bulldog.dk og få kyndig vejledning af deres specialister.

Landbrugsmaskiner fra Bulldog Agri til alle landbrugsopgaver

Hos Bulldog Agri finder du desuden også landbrugsmaskiner til alle de andre arbejdsopgaver, der fylder landmandens hverdag. Ligeledes får du også kvalitetsbevidst og højt serviceniveau, da deres specialister sidder klar til at besvare evt. spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maskine. Når det kommer til landbrugsmaskiner, så har de (næsten) alt inde på www.bulldog.dk. Du kan både finde mindre maskiner såsom vejesystemer og de større og tungere maskiner til markarbejdet såsom halmsnittere. Det betyder også, at der landbrugsmaskiner til mange forskellige typer landbrug. Uanset om dit langbrug har både dyr og marker, der skal passes, eller du har specialiseret dig inden for det ene eller det andet felt, så har de landbrugsmaskiner, der matcher dine arbejdsopgaver.

Hos Bulldog Agri kan du desuden både finde landbrugsmaskiner, som er nye, og du kan også finde maskiner, som er brugte. På deres hjemmeside kan du se alle de nye maskiner, men du kan også se, hvilke brugte landbrugsmaskiner, som er på lager. Her kan du måske gøre en god handel. Se mere på www.bulldog.dk.

Bulldog Agri

Kategorier