Få et stabilt afkast med dette alternativ til investeringsforeninger

Kigger du efter en god investeringsfond at placere pengene i? Inden du placerer dine hårdt tjente penge, er det værd at overveje andre muligheder. Crowdlending kan også sikre et stabilt afkast med en lav risiko. Hvis du ønsker en fast og høj rente, og du samtidig foretrækker bæredygtige investeringer, så er denne mulighed for at investere oplagt. Du finder en god investeringsguide på crowdton.com, der gør det lettere at komme i gang, selv om du aldrig har investeret en krone før!

 
Crowdton

Forskellen på en investeringsforening og investeringsfond

Hvad er en investeringsforening og investeringsfond, og hvordan er de anderledes? En investeringsforening har normalt en række investeringsfonde, som man kan vælge. Man kan opnå en god adspredelse i sin portefølje ved at vælge investeringsforeninger, men vær opmærksom på at de aktivt forvaltede investeringsforeninger ofte kræver et højt gebyr. Er det noget, som du vil undgå? Crowdlending er et solidt alternativ til investeringsfonde. Crowdton giver adgang til solcelleinvesteringer, hvor du har mulighed for at opnå et solidt afkast, som ikke varierer fra år til år. Det kan du læse mere om herunder.

Crowdlending på crowdton.com med et stabilt afkast

Aktier kan give et rigtig godt afkast, men de kan sagtens også have længerevarende perioder, hvor ens investeringer skrumper og skrumper. Det ville være træls at se dine hårdt tjente penge formindske deres værdi, hvis en ny finansiel krise melder sin ankomst. Med en lavere risiko, kan du investere i solcelleparker. Crowdlending i solcelleanlæg hos Crowdton giver et stabilt afkast. Du får altså en fast årlig rente, som er langt højere end de typiske obligationer. Du kan altså fravælge aktiernes kurssvingninger, uden at gå ned på afkastet. Få et stabilt afkast samtidig med, at du hjælper miljøet.

Søger du efter et stabilt afkast? Investeringsfonde, aktier og obligationer er ikke de eneste muligheder på markedet. Invester grønt i solcelleanlæg hos Crowdton, som giver en fast rente, som er høj.

Kategorier