Få ekspertrådgivning i SAP og adgang til SMART Photo Server til SucessFactors hos 2BM

Hvad enten det er data eller billeder, man har brug for hjælp til at håndtere i sine SAP-systemer, så kan det kun anbefales, at man vælger at tage kontakt til 2BM. Her kan man blandt andet få ekspertrådgivning i SAP og få adgang til en SMART Photo Server til SuccessFactors. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

 
2BM

Ekspertrådgivning i SAP

Har man et ønske om i sin virksomhed at gøre sine processer endnu mere effektive og hurtige, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi 2BM og blive klogere på, hvad SAP er. Det er nemlig et system, som kan bruges inden for alt fra logistik, drift og markedsføring til personalestyring, fakturering og meget, meget mere. Det er således et system, som kan både effektivisere og forbedre de processer, man har i sin virksomhed. Hos 2BM tilbydes der ekspertrådgivning i, hvad SAP er, og hvordan det anvendes bedst, og man kan således få den helt rette hjælp til at implementere det hele korrekt, så man får det mest optimale ud af systemet. Man kan blive meget klogere på, hvad SAP præcist kan bruges til i den virksomhed, man har, ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

SMART Photo Server til SuccessFactors

I takt med at virksomheder udvikler sig hurtigere og hurtigere og samtidig bliver mere og mere digitaliserede, kan det godt være en udfordring at opbygge en samarbejdskultur på tværs af organisationer, når medarbejdere flyttes rundt, men hvis man gerne vil gøre det væsentlig lettere at håndtere medarbejderbilleder, så bør man kigge nærmere på SMART Photo Server til SuccessFactors fra 2BM. Med SMART Photo Server til SucessFactors kan man automatisk uploade nye billeder af medarbejdere, hvilket er med til at styrke genkendelsen blandt dem og samtidig fremme kommunikationen på tværs af virksomheden. Man kan læse meget mere om SMART Photo Server til SuccessFactors ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk kan man få rådgivning om alt fra SAP til SMART Photo.

Kategorier