Erhvervsmanden Denis Viet står bag investeringsselskabet Solix Group der skaber gode investeringer

Hvis man er den stolte ejer af en virksomhed, som man enten godt kunne tænke sig at udvikle endnu mere, eller som man har brug for nye input til fra erfarne kræfter udefra, så bør man helt sikkert tage kontakt til Denis Viet. Via Solix Group investerer han nemlig i andre virksomheder sammen med sine partnere, så man kan få den ballast og de gode råd, man har brug for. Man kan blive meget klogere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.startupcity.dk, hvor man kan læse meget mere om de mange muligheder.

 
Denis Viet Jacobsen/Solix

Forretningsmanden Denis Viet er super dygtig

Når man har arbejdet med at udvikle sin virksomhed igennem længere tid, og man ikke synes, at man rykker sig tilstrækkeligt, så kan det helt klart være en god idé at begynde at søge hjælp fra en partner udenfor den allerede etablerede virksomhed. Via hjemmesiden www.startupcity.dk kan man få kontakt til Denis Viet, som er en særdeles erfaren mand, som kan tilbyde både sparring og sågar også en investering, hvis man har brug for det. Denis Viet har en bred vifte af både national og international erfaring og kan kommunikere på en række forskellige sprog. Man har derfor rig mulighed for at få hjælp til både at håndtere en dansk virksomhed, men også hvis man har en virksomhed, der rækker ud over de danske grænser. Denis Viet har desuden solid praktisk erfaring og har en uddannelsesmæssig baggrund inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, som han ydermere siden har valgt at udvide med en Master of Business Administration. Man kan derfor roligt tillade sig at sige, at Denis Viet er en særdeles solid partner, som altid tænker i langsigtede løsninger, og han vil altså uden tvivl kunne gøre en forskel for lige netop den virksomhed, man har. Man kan blive meget klogere på det hele og få kontakt med enten Denis Viet eller en af de andre kompetente partnere ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk, hvor man også kan læse mere om, hvad Denis Viet præcist kan tilbyde af hjælp.

Investeringsselskabet Solix Group

Det kan være en udfordring at bringe sin virksomhed skridtet videre, hvis man føler, man er kørt en lille smule fast. Det kan derfor klart anbefales, at man vælger at tage kontakt til en dygtig sparringspartner, som kan komme med nye input til, hvordan man bliver endnu dygtigere og endnu bedre til det, man laver. På hjemmesiden www.startupcity.dk kan man få kontakt til Solix Group, som er drevet af dygtige og erfarne kræfter såsom Denis Viet. Han har erfaring fra flere forskellige brancher og har solid erfaring fra erhvervslivet, så man er i særdeles trygge og kompetente hænder, når man vælger at tage kontakt til det investeringsselskab, som han står i spidsen for. Solix Group har således både national og international erfaring, og personerne bag tager også flere forskellige sprog, så der skulle være rig mulighed for, at man kan få løst opgaver både inden for og uden for de danske grænser. Solix Group kan både være behjælpelig med sparring og nye input, men har også mulighed for at investere, hvis det er det, man har brug for i sin virksomhed. Solix Group kan ydermere hjælpe med alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til forskellige strategier inden for forretning og meget, meget mere. Hos Solix Group har man naturligvis fuld forståelse for, at alle virksomheder er forskellige, og at det derfor også er vidt forskelligt, hvilken form for sparring eller input man har brug for. Man kan læse meget mere om Solix Group, og hvad investeringsselskaber præcist kan tilbyde og kan hjælpe en virksomhed med ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

På hjemmesiden www.startupcity.dk kan man blive meget klogere på både Denis Viet og investeringsselskaber Solix Group, som han står bag.

Kategorier