DK-TEC: Alt i minilæsser udstyr og jordbor til landbrug, skovbrug eller andre erhverv

Uanset om dit firma arbejder med landbrug, skovbrug, agro eller på andre måder har brug for store maskiner i det daglige arbejde, så har DK-TEC maskinerne til jer. I deres vidtspændende sortiment finder I nemlig både jordbor og et stort udvalg af minilæsser udstyr, der er særligt udvalgt for deres kvalitet og deres egenskaber.

 
DK-TEC

Stort udvalg af minilæsser udstyr på dk-tec.dk

Hvis dit firma er på udkig efter minilæsser udstyr til erhvervsbrug, så er webshoppen hos DK-TEC et godt sted at starte. De udvælger og importerer nemlig selv alt det forskellige udstyr i deres webshop, så de kan stå inde for kvaliteten af de forskellige produkter. For at dit firma har de bedste forudsætninger for at finde det, I er på udkig efter, rummer deres webshop desuden et stort og varieret sortiment af minilæsser udstyr, der rummer alt fra slagleklippere til rotorharver. DK-TEC tilbyder desuden også tilpasning og påsvejsning af forskellige fæster.

Jordbor til både minigraver og traktor

I tillæg til alt det forskellige minilæsser udstyr, finder du hos DK-TEC også et udvalg af praktiske jordbor, der egner sig glimrende til f.eks. hegnspælesætning. Uanset hvilke grunde du til at bore huller, kan du finde et matchende produkt i deres sortiment. De har nemlig udvalg en række specifikke jordbor, som er udstyret med hydrauliske trykcylindere, der øger jordsøgning. Du kan selv gå på opdagelse i deres udvalg og læse mere om de individuelle produkter og deres specifikationer i webshoppen på www.dk-tec.dk, og DK-TEC står også gerne til rådighed med professionel rådgivning. På baggrund af over 20 års erfaring er de nemlig særligt egnede til at hjælpe dig og dit firma med at finde frem til det rigtige jordbor til jeres behov.

På dk-tec.dk finder du dermed alt i redskaber og maskiner til erhvervsbrug, uanset om der er tale om landbrug, skovbrug, have-anlæg eller noget helt fjerne. DK-TEC har nemlig udvalgt et varieret sortiment af kvalitetsstemplede maskiner og tilhørende udstyr.

Kategorier