Den Gamle Brugs - Alt i brænde og flis

Køb brænde billigt med levering på Sjælland. Uanset om du ønsker træpiller, flis, brændetårne eller løst brænde til Holbæk, Roskilde, Sjællands Odde eller et andet sted på øen, så er Den Gamle Brugs leveringsdygtig. Klik ind på dgb-braende.dk for mere info om levering, priser, brændetyper osv.

 
Den Gamle Brugst

Brænde med levering på Sjælland

Køb brænde med levering til Jyderup, Holbæk, Roskilde og andre byer samt områder på Sjælland. Hvis du er interesseret i billigt brænde med en høj energieffektivitet, så kommer du i den grad til at kunne lide brændeudvalget online hos Den Gamle Brugs. Vælg imellem biobrændsel i form af løst brænde, træpiller, brændetårne og meget mere. Der er samtidig en rig mængde træsorter som f.eks. bøg, ask, blandet løvtræ og gran at vælge imellem, når det kommer til kvalitetsbrænde fra dgb-braende.dk. Der er ingen ekspeditionsgebyrer, og du har bl.a. mulighed for at shoppe via MobilePay - nemt og bekvemt. Når du bestiller hos Den Gamle Brugs, så får du hurtig levering af brænde på Sjælland, og det er på trods af de lavere priser end konkurrenterne. Ring, eller skriv til leverandøren for meget mere info.

Køb flis leveret til Holbæk, Kalundborg m.m.

Hos Den Gamle Brugs tilbydes også flis til afdækning af stier samt bede. Vælg f.eks. pilleflis, der egner sig perfekt til biofyret. Du kan købe fyringsflis af en rigtig solid kvalitet, og i samme kategori finder du også savsmuld og dækflis. Hos Den Gamle Brugs tilbydes altid flis af bedste kvalitet, og firmaet sidder klar til at imødekomme dine ønsker. Hvis du vil have flis leveret på Sjælland som f.eks. til Holbæk, Roskilde og Sorø, så er det denne flis-leverandør, du skal have fat i! Læs mere om flis-udvalget ved at klikke ind forbi www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs leverer pilleflis, fyringsflis, savsmuld m.m. til Frederikssund, Korsør, Holbæk, Kalundborg og andre byer samt egne på Sjælland - ja, faktisk hele øen. Køb alt inden for brænde som f.eks. brændetårne og træpiller til skarpe online priser og med topservice!

Kategorier