De bedste landbrugsmaskiner, heriblandt græsmaskiner og Kubota minilæssere

Professionelle maskiner kræver professionel servicering. Hos JMJ Brørup får du derfor hjælp til alle typer af have-, park- og landbrugsmaskiner. Er du desuden interesseret i at erhverve dig din egen maskine, føres også både nye og brugte maskiner til dit landbrug eller et hvilket som helst byggeprojekt du skulle behøve hjælp til.

 

Alt i græsmaskiner til haven hos JMJ Brørup

Græsmaskiner finder du for eksempel fra mærket Pronar på www.jmj.dk. Græsmaskiner fra Pronar er til alle typer af landmænd, der ønsker at have 100% kontrol over, hvordan hans eller hendes græs både snittes og bjærges. Alle landmænd, helt fra den lille kødkvægsproducent til de store mælkeproducenter, kan derfor få stor glæde af græsmaskiner fra Pronar. Disse omfatter nemlig både slåmaskiner, spredere og river i en lang række modeller, der varierer i forhold til både størrelse og teknik. Græsmaskiner skal nemlig helst hurtigt kunne bjærge græsafgrøder på store arealer, når både timingen og vejrforholdene er optimale. Find derfor dine nye græsmaskiner på hjemmesiden i dag. Her finder du blandt andet en Qtrak 1550, der er en brugervenlig læssemaskine, som især er populær for dens robuste, smidige og driftssikre kvaliteter. En sådan maskine er perfekt til dig, der leder efter læssemaskiner med en hk på mellem 33-49.

En Kubota minilæsser har de bedste arbejdsforhold

Leder du efter en minilæsser, er en Kubota minilæsser et godt bud. Find for eksempel en Kubota minilæsser i modellen RT280. Netop denne Kubota minilæsser er en del af den nyudviklede serie af knækstyrede minilæssere fra Kubota. Denne maskine har en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg, og kan derfor bruges til en lang række af opgaver indenfor erhverv, som byggeri og anlæg, gartneri og landbrug. Denne maskine er, som så mange andre modeller af en Kubota minilæssere, både kompakt, sikker og særdeles komfortabel. Dette skyldes blandt andet at mange minilæssere fra Kubota styres med et brugervenligt multifunktions joystick. Rattet kan også tiltes, sådan at maskinføreren altid sikres den bedst mulige kørestilling og størst mulig komfort. En Kubota RT2080 minilæsser kommer desuden med et ventilationssystem, der kan både opvarme og afkøle. Maskinførere af netop denne maskine er derfor altid sikret et behageligt arbejdsklima, sådan at de mange vigtige arbejdsopgaver kan udføres helt uden risiko for fejl eller manglende koncentration. Denne Kubota minilæsser har sidst, men ikke mindst, også en usædvanligt høj løfteevne i forhold til sin størrelse, og er derfor velegnet på trange steder, hvor tungt materiale skal transporteres fra A til B.

Besøg www.jmj.dk, hvis du vil vide mere om det store udvalg af græsmaskiner og den praktiske Kubota minilæsser, der passer perfekt til landbruget eller have og anlægsbranchen.

 

 

JMJ Brørup

Kategorier