Containerskjulere og betonbænke til erhverv og det offentlige

Kigger du efter en leverandør af containerskjulere? Så besøg ZENZO online, som også leverer betonbænke, rygeskur, rygerum, betonpullerter og andet til byrummet. Se det store sortiment af byrumsinventar og miljøløsninger som f.eks. udendørs affaldsspande via zenzo.dk, der både leverer til den offentlige sektor samt erhverv.

 
ZENZO

Containerskjuler og affaldshus - Mange muligheder på www.zenzo.dk

En containerskjuler er et vigtigt element, der er med til at beskytte containerne f.eks. for supermarkeder, og som også er med til at gøre dem mindre synlige og derved forbedre stemningen og atmosfæren i byrummet. ZENZO har udviklet særdeles robuste løsninger, som er bygget specielt til at kunne håndtere en meget hård behandling, som man jo kan forvente af offentligt inventar og miljøudstyr. Du finder en lang række af flotte containerskjulere og affaldshuse, som henvendes til alle typer kommuner, virksomheder m.m. uanset sortering af affald. Hos ZENZO er de specialist i affaldshuse, og hvis du leder efter en bestemt type containerskjuler til det offentlige rum i din kommune, så behøver du ikke at handle med andre end denne virksomhed. Se alle affaldsskjulerne på zenzo.dk.

Betonbænke til det offentlige rum samt til virksomheder via zenzo.dk

Bestil betonbænke af høj kvalitet hos ZENZO, der tilbyder mange typer af bænke i beton til det offentlige rum. Pryd parken, gågaden eller lignende med en flot serie af betonbænke fra www.zenzo.dk, der tilbyder løsninger til ethvert behov. Du finder et stort og varieret udvalg af betonbænke heriblandt runde løsninger samt bord og bænkesæt, der både tilbydes til firmaer og til offentligheden. Læs mere om de mange betonbænke, og kontakt menneskerne bag ZENZO for omfattende service.

Online hos ZENZO finder du deres store portefølje af offentlige løsninger inden for miljø og byrumsinventar, der også henvender sig til diverse virksomheder. Som du har kunnet læse om her, tilbydes et stort udvalg inden for containerskjulere og betonbænke. Du kan også se billeder af løsningerne inden for terrorsikring, betonpullerter, rygerum, nedgravede containere og meget mere via www.zenzo.dk. Tøv ikke med at ringe til det servicemindede personale for yderligere information om byrumsinventaret, miljøløsningerne osv.

Kategorier