2BM tilbyder SAP konsulenter samt et såkaldt Security Dashboard

Lige meget hvad man skal have hjælp til i sit SAP-system, så kan det bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi 2BM. Her kan man nemlig få kyndig hjælp fra en professionel SAP konsulent, og man kan få hjælp til alt fra Security Dashboard til et medarbejder sletteprogram. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

 

 
2BM logo

Dygtige SAP konsulenter

Hvad end man har brug for hjælp til at håndtere i sit SAP-system, så kan det helt klart være en rigtig god idé at tage kontakt til 2BM. Her er det nemlig muligt at få hjælp fra en SAP konsulent, som er særdeles dygtig og professionel i sin tilgang. En SAP konsulent kan hjælpe med alt fra håndtering af personfølsomme data i systemerne til sletning af data og meget, meget mere. Hos 2BM er man således i særdeles kompetente hænder, og SAP konsulenterne vil helt sikkert kunne svare på alle de spørgsmål, man måtte have, og naturligvis også løse alle de udfordringer man måtte have. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Security Dashboard tjekker sikkerheden i dine systemer

GDPR og sikkerhed er to begreber, som unægtelig hænger sammen, for som virksomhed har man nemlig ansvaret for at håndtere personfølsomme data på en sikker måde. Hos 2BM tilbydes der et Security Dashboard, som blandt andet gør det nemt at gå et overblik over data i sine SAP-systemer. Med et Security Dashboard bliver kritiske sikkerhedsparametre kontrolleret og valideret med jævne mellemrum, hvilket betyder, at man altid kan være sikker på, at man har styr på sikkerheden i sine systemer. Man kan læse meget mere om, hvordan man kan få implementeret et Security Dashboard i sit SAP-system ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk. 

Online på hjemmesiden www.2bm.dk kan man få hjælp til at håndtere GDPR og sikkerhed.

Kategorier