Industri opvaskemaskiner i flere typer

Gå endelig ind på www.hotri.dk. Hvor du finder et stort udvalg af hætteløftopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner.

 

Underbordsopvaskemaskiner

Hos Hotri finder mange forskellige underbordsopvaskemaskiner. Du finder mange smarte funktioner. Derudover findes der hos Hotri underbordsopvaskemaskiner, som kan spare op til 17.000 L vand om året. De mange underbordsopvaskemaskiner er desuden energibesparende, og kan spare helt op til 1000kWh på et år. Du kan selvfølgelig også være ganske sikker på, at de mange underbordsopvaskemaskiner fra Hotri vasker rent, og er pålidelige hver gang de vasker. En stor del af de mange underbordsopvaskemaskiner kan desuden løftes op i ergonomisk rigtig højde. Således at ryggen bliver skånet, og det bliver en leg at ordne opvasken. Leder jeres professionelle køkken, bar eller cafe derfor efter en funktionelt pålidelig underbordsopvaskemaskine finder I mange af slagsen hos Hotri. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Hotri, hvis du har spørgsmål til de mange underbordsopvaskemaskiner. Husk desuden at en god opvaskemaskine er uvurderlig, og kan spare tid på opvasken ved hver vask!

 

Hætteløftopvaskemaskiner

Hos www.hotri.dk finder du et stort udvalg af hætteløftopvaskemaskiner. Et stort udvalg af hætteløftopvaskemaskiner gør, at jeres opvask kan få lige præcis den hætteløftopvaskemaskiner, som passe ind i jeres vaskerum. Hotri fører nemlig flere forskellige modeller med forskellige opbygninger. Således at I nemt kan have dem i hjørnet med en afskyldningsvask lige ved siden af. Med et stort udvalg betyder det dog ikke, at Hotri er gået på kompromis med kvaliteten af deres hætteløftopvaskemaskiner. Du kan godt regne med, at de alle har en lang række smarte funktioner, som gør at de vaske rent hver gang. Desuden starter vaskepumpen blødt, så der undgås knuste tallerkener. I er altid meget velkommen til at kontakte folkene bag Hotri. De står altid klar til at hjælpe med gode råd.

Kategorier