Bestil mad ud af huset, buffet, bryllupsmenu etc. online

Hvad end bryllupsmenuer, buffeter eller mad ud af huset, kan du bestille det hele online hos Salt & Peber på saltogpeber.dk.

 
saltogpeber.dk.PNG

Mad ud af huset

Mad ud af huset er for Salt & Peber et misvisende begreb - mad ud af huset betyder jo ikke, at det bliver bragt til døren. Derfor har Salt & Peber udskiftet mad ud af huset med mad ind i huset, for hos Salt & Peber bliver "mad ud af huset" leveret lige til døren. Mad ud af huset fra saltogpeber.dk er en perfekt løsning til familiekomsammen, julefrokost eller firmamiddag. Bestil mad ud af huset fra Salt & Peber, så letter du dig selv for et unødvendigt pres. Mad ud af huset fra Salt & Peber er altid en god gastronomisk oplevelse, og så er det let!

 

Bestil buffet online

Hos Salt & Peber kan du bestille buffet online. Buffet er et godt valg til de lidt større komsammener, og med online bestilling har det aldrig været lettere. Buffet fra Salt & Peber leveres klar til servering, og hvis du bestiller buffet online kan du let kombinere buffeten med retter af eget valg. Der er minimumskrav på 10 kuverter på buffet bestilt online. Blandt det store udvalg af buffeter, findes sæson-buffeter som for eksempel efterårs-buffeten. Denne buffet kan bestilles online på saltogpeber.dk til en favorabel pris, så hvis du skal holde Thanksgiving eller allehelgensaftensmiddag, så bestil buffet online hos Salt & Peber.

 

Bryllupsmenu

Salt & Peber er også leveranderingsdygtige udi bryllupsmenuer og konfirmationsmenuer. Med en bryllupsmenu fra Salt & Peber er du garanteret en eksklusivt delikat oplevelse for smagsløgene, og bryllupsmenuerne findes i forskellige varianter - alle garanterer dog et højt gastronomisk niveau. Bryllupsmenuerne findes både i portionsanretninger og som buffet, og alle bryllupsmenuer kan bestilles online på saltogpeber.dk. Til et bryllup er det vigtigt med den rette mad, og med en bryllupsmenu fra Salt & Peber går ingen gæster sultne eller skuffede i seng. Hvis du har problemer med at finde den rette bryllupsmenu, kan du kontakte Salt & Pebers kundeservice. Du finder nummeret til kundeservicen sammen med udvalget af bryllupsmenuer.

Kategorier