Alt i pusleborde og puslepuder

Hvis du interesseret i et puslebord eller puslepude i høj kvalitet, som vil gøre hverdagen med dit barn nemmere, så kig fordi LIFETIME og gør en god handel.

 

Pusleborde

Hos LIFETIME kan du finde mange varianter af møbler i høj kvalitet til børneværelset, og du kan samtidig finde produkter, der vil lette hverdagen for dig og dit barn. F.eks. kan du finde puslebord, som gør det nemt af skifte dit barn i en kaotisk hverdag. Et puslebord fra LIFETIME har smarte skuffer, som du kan opbevare klude, bleer, cremer og andet brugbart udstyr i. Puslebordet er også udstyret med en smart afsætningshylde, som du hurtigt kan stille ting på, når du har favnen fuld. Den høje kvalitet er vigtig for både dig og dit barn, og derfor er et puslebord fra LIFETIME produceret med henblik på størst mulig komfort. Puslebordets overflade er behandlet med vandbaseret lak, og det er fremstillet i fyrretræ, som gør det holdbart og slidstærkt.

 

Puslepuder

Hos LIFETIME kan du også finde et stort udvalg af puslepuder, der er nemme at vaske. En puslepude skal være behageligt for barnet at ligge på, og det skal samtidigt være let at holde barnet i ro under puslingen. Derfor har en puslepude fra LIFETIME en lille fordybning i midten, så puslingen bliver nemmere. Når du køber en puslepude, får du samtidig leveret aftageligt betræk, som er nemt at rengøre. Puslepuder bliver nemlig ofte beskidte, og det skal være hurtigt og nemt at gøre rent. De tekstiler, der er anvendt, er bomuld, og de er beklædt med et beskyttende lag for nemmere vask og rengøring. På hjemmesiden lifetimekidsrooms.dk kan du finde flere informationer om det store udvalg af puslepuder og pusleborde, og du kan også finde information i resten af LIFETIME's udvalg.

Kategorier