Smart Home med bl.a. Zigbee dimmer og tilhørende Zigbee pærer

Myimport har et stort udvalg af Smart Home gadgets og elektronik. Læs mere her, hvis du f.eks. søger en Zigbee dimmer eller Zigbee pærer.

 

 

Styr lyset i hjemmet efter behov med en Zigbee dimmer

Myimport har et stort udvalg af pærer og elektronik. Der findes mange forskellige slags lyskilder, pærer og andre smarte gadgets til Smart Home entusiasten. Hvis du søger et godt udvalg af udstyr til det moderne hjem, så er det en god hjemmeside at kende til. De sælger bl.a. smarte Zigbee dimmer, som kan gøre dine lyskilder i hjemmet kompatible med din Hue-app. Med en Hue-app kan du styre belysningen i hjemmet fra din telefon og hæve og sænke lysstyrken på alle lyskilder efter dit behov, efter sæsonen og tidspunktet på dagen. Vi kender alle det med at vågne om natten og skulle op og tisse. Badeværelseslyset kan være virkelig skarpt, når ens øjne ikke er tilvænnede endnu, og den slags kan man undgå med en Zigbee dimmer. På den måde kan du kode lyset i dit badeværelse til at være varmere og mere dæmpet, f.eks. fra klokken 23 til 08 eller i forhold til sæsonerne, og hvornår solen står op. Der findes mange forskellige smarte måder at kode og styre sine lyskilder med en Zigbee dimmer. Læs meget mere i butikken om den smarte gadget, som helt sikkert vil være noget for dig, der kan lide Smart Home, og som gerne vil kunne kontrollere dit hjem ned til mindste detalje. Læs mere om Zigbee dimmer på www.myimport.dk.

Myimport forhandler Zigbee pærer til dit hjem 

Myimport sælger selvfølgelig også Zigbee pærer, som fungerer sammen med en Zigbee dimmer. Når du har de smarte Zigbee pærer og din Zigbee dimmer, så er det bare med at installere appen og forbinde din telefon til din dimmer, så du kan styre hele hjemmets lys fra telefonen eller din tablet. Der findes mange forskellige Zigbee pærer, som bl.a. kan lyse med forskellige farver og give smukt varmt lys. Når det kommer til Zigbee pærer, så har de et stort udvalg på www.myimport.dk, hvor du bl.a. kan finde indbygningsspot, der kan lyse i alle forskellige farver. Disse smarte pærer giver dig den største frihed i forhold til at kunne vælge farve og lyssætning i hjemmet. De mange forskellige slags Zigbee pærer kan bruges med din Zigbee dimmer og giver dig mulighed for helt selv at vælge stemningen i hjemmet på ethvert givet tidspunkt. Du kan altid få ekspertrådgivning, hvis du kontakter butikken, for de er eksperter i lys og Smart Home gadgets og har helt sikkert det, du skal bruge til dit hjem. Læs mere om de mange forskellige smarte modeller i butikken.

 

 

Myimport

Kategorier