Sennheiser og Plantronics headsets til moderne arbejdspladser

Sennheiser og Plantronics er to førende producenter inden for headsets til kontorer og andre erhverv. Her kigger vi lidt på mulighederne fra disse to brands, som den førende erhvervsleverandør headset.dk er specialist i. Hvis du vil vi mere, skal du derfor heller ikke tøve med at kontakte personalet bag denne side.

 
Headset

Plantronics headsettet er den perfekt løsning

Plantronics har valgt at revolutionere den måde, som vi bruger headsettet på. Det har de gjort ved at implementere adskillige, komplicerede teknologier i deres forskellige modeller. De byder bl.a. på headset med ledning, trådløse headset og speakerphones i høj kvalitet. Plantronics har også produceret god lyd til det aktive liv. Vil du være i stand til at tage opkald, imens du løber eller er i fitnesscentret uden at gå i stå? Så kig på de moderne Plantronics headset til den aktive livsstil. Det er et mærke, som de hos headset.dk er stolte af at præsentere, da de har produceret nogle af markedets bedste løsninger inden for forskellige sektorer. Mærket er et godt udgangspunkt til den mindre virksomhed, som skal foretage det første indkøb af headset til medarbejderne. Plantronics headset egner sig også til den globale koncern, som kun ønsker det bedste, mest økonomiske og mest effektive A/V-udstyr til de ansatte.

Hos headset.dk tilbydes Sennheiser headsets

God lyd og Sennheiser er to fraser, der er uadskillelige. Sennheiser er ikke kun kongen af god HiFi-lyd for alm. kunder, der leder efter høretelefoner til den storslåede lydoplevelse. De har også udviklet adskillige linjer til erhvervsbrug, der bringer det eksklusive design, de fede teknologier og deres sans for detaljerne ind på kontoret. Med avanceret Bluetooth-teknologi kommer der ikke til at være uhensigtsmæssige forstyrrelser. Glæd jer til at opleve bedre lyd - hver dag. Med Bluetooth, trådløse headsets fra Sennheiser, kommer kommunikationen til at blive jeres stærkeste led.

Se kataloget af headsets fra Plantronics, Jabra, Sennheiser m.m. online på www.headset.dk.

Kategorier