Av-Cables.dk - Stort udvalg af porte og hubs til USB samt antenneforstærkere

Av-Cables.dk tilbyder USB hubs og porte til 2.0, 3.0 og 3.1 format. Køb også en antenneforstærker lidt billigere på www.av-cables.dk, der altid har prisgaranti.

 
Av-Cables.dk

USB hub og USB port - Lave priser

Vælg imellem porte og hubs til USB 3.1, 3.0 og 2.0 på www.av-cables.dk, der leverer fra kvalitetsmærker online. Derfor finder du brands som Sweex, Lindy, Goobay, Aten, Satechi og mange flere på webshoppen. Husk, at der er prisgaranti på din USB hub fra disse kvalitetsmærker, og hvis ikke det skulle være nok, så tilbyder websitet også dag til dag levering. Der er flere situationer, hvor en USB port og hub er en glimrende løsning. Mest populært er måske, hvis man har købt en bærbar computer med for få udgange. En USB hub er den nemmeste og billigste måde at udvide disse på, så man både kan tilkoble den eksterne harddisk, musen, tastaturet, den ekstra skærm, opladerkablet til headset, eller hvad man ellers har brug for. Nogle modeller kommer også med kortlæser til SD kort eller andre typer af udgange og indgange. Spar penge på din nye USB port og hub ved at bestille fra elektronikspecialisten Av-Cables.dk, der altid fører en del i PC udstyr.

Billig antenneforstærker af høj kvalitet

Køb også din antenneforstærker til en særdeles favorabel pris hos Av-Cables.dk, der forhandler billige forstærkere til dit antennesignal. Vælg f.eks. imellem 2 vejs modeller eller antenneforstærkere med hele 4 udgange. Denne kategori på www.av-cables.dk er spækket til randen med lækre mærker som bl.a. Nedis og Triax. Sidstnævnte kendes især fra parabol og antenne branchen, mens Nedis er et kvalitetsmærke, der bl.a. har udmærket sig på Smart Home udstyr. Der er meget at vinde ved at købe din antenneforstærker hos Av-Cables.dk. Priserne er typisk 15 til 60 % lavere end mange af de elektroniske konkurrenter. Dette koblet sammen med den gode service som f.eks. prisgaranti og dag til dag levering, gør det oplagt at købe antenneudstyr fra www.av-cables.dk.

Køb en USB hub og antenneforstærker til en fremragende pris.

Kategorier